Utánpótlás hírei 

Junior eredmények

Ipress Center-Vác  —  Budaörs  47-18  (22-9)

 
Vác: MIKLÓS – BAGI 6, BATÓ 3, SZIRÁKI 8, Fabó 1, KÁCSOR 10, Kovács 2. Csere: GERGELY – SOÓS 2, Páll 2, MOLNÁR 4, Krafcsik
1, HELEMBAI 7, Biszák 1.
Kiállítások: 6 illetve 4 perc
Büntetők: 5/5 illetve 10/3


Ottó Katalin: Ellentmondást nem tűrve kezdtük a meccset, aminek meg is lett az eredménye. (18.perc: 15-2) Ahhoz, hogy ekkora különbséggel tudjunk nyerni, mindenkinek a magas szintű játékára volt szükség. Bató Lili, Kácsor Gréti és Sziráki Bogi vezérekhez méltón, több poszton is kimagaslót nyújtottak. Lerohanásból és büntetőből 100%-osak voltunk (13/13). Összes lövésünk 76%-a gól lett. Kapusaink is extrán teljesítettek, Gergely Era pl 67%-os hatékonysággal védett. A második félidőben volt olyan, hogy 3 percen belül 5 büntetőt hárított. Helembai Lilla góljai magukért beszélnek. Bagi Kata, Molnár Regi és Páll Kriszti szintén hibátlanul használták ki a lehetőségeiket. Új csapattagot is avattunk, az ifiből a junior keretbe felkerült Soós Anna személyében, aki megilletődöttség nélkül debütált a junior bajnokságban. Két gólja és két gólpassza dícséretet érdemel.

 

 

Győr  —  Ipress Center-Vác  35-27 (20-13)

 
Vác: Miklós – Bagi 5, BATÓ 4(1), Sziráki 7, FABÓ 5, Helembai 1, Kovács 2. Csere: Gergely – Soós, Páll, Molnár, Krafcsik, Biszák 3.

Kiállítások: 4-4 perc

Büntetők: 6/6 illetve 1/1.


Ottó Katalin: A 8 gólos hátrányunk, sajnos, már a 15.percre kialakult, mert a hazaiak villámgyors lerohanásait nem tudtuk megállítani. Ekkor az időkérés után sokat javult a védekezésünk, és a meccs hátralévő részében többé-kevésbé tartottuk ezt a különbséget. A lányok többsége eléggé hullámzó teljesítményt nyújtott, csupán Bató Lili és Fabó Kami játékában volt mindvégig érezhető a gólveszély. Bató Lili nagyjából mindegyik gólunknak aktív részese volt. Sajnos, az átlövések nagyon hiányoztak, Kácsor Gréti távolléte érezhető volt. Őt ma a védekezésben sem igazán tudtuk pótolni. Jó csapattól kaptunk ki, sok gólt lőttünk nekik, kár, hogy ilyen sokat kaptunk.

Related posts

Leave a Comment