Serdülő csapat hírei 

Kiemelt serdülő és kiemelt U 13 eredmények

Hazai pályán szenvedett vereséget KSB csapatunk a KSI Akadémia együttesétől.

 

Ipress Center-Vác — KSI-Akadémia  10-16  (7-7)

 

Vác: BUKOVSZKI, Szász 3, Bojtai 2, Molnár 1, Fézler 1, Simon 3, Tamus  csere: Horváth, Csapó S, Csapó L, Juhász, Kósa.

 

Nyári József: Rosszul indult számunkra a találkozó mert három meghatározó játékos is belázasodott a mérkőzés napjára így minőségi csere nélkül (a cserepadon ülők közül hárman még újoncok) kellett végigjátszani a találkozót. A második félidő 9. percéig jól tartotta magát a csapat 10-10 volt az állás, de ezután elfogyott a tudomány már csak a vendégek lőttek gólt és megérdemelt győzelmet arattak.

 

A serdülőkkel egy napon és egy időben Székesfehérváron játszott a kiemelt csoportban lévő U 13-as csapatunk.

 

 

 Ipress Center-Vác — Dabas 15-20 (9-10)

 

 

Vác: Bátyi, Oszáczki, Feles 2, Tóth 6, Gráf, Horváth, Orgoványi csere: Bojtai, Pálffy 3, Mátrai 1, Bernáth 2, Kassai 1, Baumann, Kalics, Szekeres.

 

Nyári József: Két azonos játéktudású csapat találkozóján a 30.percig kiegyensúlyozott játék folyt. Az addig is több helyzetet elpuskázó lányaink az utolsó tíz percben a sok helyzet ellenére mindössze egy gólt tudtunk lőni, hat dabasi gól ellenében, így vesztesen hagytuk el e pályát. A találkozó után átbeszéltük a hibákat és elszántan készültünk a Hajdúnánás elleni csatára.

 

Ipress Center-Vác — Hajdúnánás 27-25 (12-11)

 

Vác: Bojtai, Pálffy 7, Mátrai 1, Szekeres, Bernáth 2, Baumann, Kassai csere:Bátyi, Kalics, Oszáczki, Feles 3, Orgoványi 1, Tóth 10, Gráf 3, Horváth.

 

 

 

 

 

 

 

Nyári József: Mint az eredményből kiderül a támadójátékunk helyre lett téve, de ezúttal a védekezésben múltuk alul önmagunkat. Szerencsére belőttük helyzeteinket melyben Tóth aki a heteseinket is (számszerint 5) biztosan értékesítette, valamint Pálffy járt elől a zömmel Mátraitól kapott remek labdákat biztosan lőtte a hálóba. Győzelmünket küzdeni tudásunknak köszönhettük. A védekezés nagyon nem ment, de a támadásaink eredményessége folytán nyerni tudtunk.

 

Related posts

Leave a Comment