Gyermekbajnokság hírei 

Hazai pályán játszott az U11-es csapatunk

U11 forduló, felsőházi rájátszás, Vác , 2017. március 19 vasárnap

 

9:00  Ipress Center-Vác — Szigetszentmiklós NKSE I.  10 – 24 (4-6)
Csapat: Majer Zsófia és Kozma Lili kapusok, Ottó Katalin (1), Fehér Dóra (1), Sztruhár Zita Zsófia (5), Hajas Hanna, Burik Alexandra, Németh Maja (2), Vasas Vivien, Kraft Dorina (1), Lőrik Laura, Bartha Boróka, Bóka Noémi, Lőrinczi Luca.


16:00 Ceglédi KCSE — Ipress Center-Vác  13 – 15 (6-8)
Csapat: Majer Zsófia és Kozma Lili (2), Ottó Katalin (1), Fehér Dóra, Sztruhár Zita Zsófia (2), Hajas Hanna, Burik Alexandra (2), Németh Maja (5), Vasas Vivien, Kraft Dorina (1), Lőrik Laura, Bakter Fanni (2), Bóka Noémi, Lőrinczi Luca.

Turza Bernadett: „Jól kezdtünk a veretlenül tabella élén álló Szigetszentmiklós csapata ellen. Az első félidőben 10 perc alatt állt be a félidei eredmény, ugyanis az első 10 percben született 4- 6 állás a 20. percig nem változott. Ebben a játékrészben jól védekeztünk és a kapuban Majer Zsófi és Kozma Lili is szebbnél szebb védésekkel járult hozzá ehhez a teljesítményhez. Aztán a második félidőben védekezésünk is visszaesett, így már nem tudtuk tartani a lépést ellenfelünkkel.
A második mérkőzést a Ceglédi Kék Cápák csapata ellen játszottuk. Korábban győztesen hagytuk el a pályát ellenük, így bíztunk benne, hogy bátor játékkal újra miénk lehet a 2 pont. Bár most sem a kiváló egyéni teljesítmények jellemezték játékunkat, csapatként jól /jobban dolgoztunk együtt, védekezésben és támadásban egyaránt. „

Related posts

Leave a Comment