Gyermekbajnokság hírei 

Remek napok fogtak ki az U11-es lányok

http://dwighthoward.com/kikimara/9519 U11 forduló a régió bajnoka címért, 2017. április 30.

 
follow url enter site http://svahn.it/Ă Â Ă Â Ă Â Ă Â Ă Â Ă Â Ă ¢ Ă Â Ă ¢ Ă šĂ  à ¢ Ă Â Ă Â Ă Â content/ binäre optionen einsteiger Ipress Center-Vác – Ceglédi Kék Cápák 20 – 17 (8-12)

 
Individual stock trading books crash Csapat: Majer Zsófia kapus, Németh Maja (9), Burik Alexandra, Kraft Dorina (1), Bakter Fanni, Vasas Vivien, Struhár Zita (5), Hajas Hanna, Fehér Dóra (2), Kaszás Szonja, Lőrik Laura, Kozma Lili (3).

go to site Part time security guard jobs in colorado springs Turza Bernadett:  source Nagyon rosszul kezdtük az első félidőt. Védekezésünk köszönő viszonyban sem volt a tudásunkkal. Rendre lemaradtunk a támadókról, nem volt kilépés a falból, a hatoson állva kevés ellenállásba ütköztek a ceglédiek. A félidőben tisztázni is kellett a lányokkal miért jöttünk, miért dolgozunk hétről – hétre, mik az álmaink és mi kell ahhoz, hogy azokat meg is valósítsuk. A szavak eljutottak a fejekbe, mert a második félidőben egy teljesen más szellemű játékkal rukkoltunk elő. Mindössze 5 gólt kaptunk a 12 lőttel ellentétben, így a 8 -12 félidőt követően, 20-17 végeredményben örülhettünk.

 

opcje binarne usa KASE — Ipress Center-Vác 12 – 19 (5-9)

 
click here Csapat: Majer Zsófia kapus, Németh Maja (5), Burik Alexandra (2), Kraft Dorina (1), Bakter Fanni, Vasas Vivien, Struhár Zita (8), Hajas Hanna, Fehér Dóra (1), Kaszás Szonja, Lőrik Laura, Kozma Lili (2).

source link Turza Bernadett: Sikerült átmentenünk az első mérkőzés második játékrészét erre a találkozóra, hiszen nagyon jól védekeztünk, az első félidőben mindössze 5 gólt kaptunk a KASE csapatától. Támadó játékunk kicsit akadozott, nem mindig mértük fel jól, hogy mikor mi a jó megoldás adott helyzetben. A repertoárunkban szerepel néhány taktikai elem, melyek a korosztálynak megfelelő alapmozgásokból állnak össze. Ezeket már nem csak az edzéseken, hanem a mérkőzéseken is egyre tudatosabban csinálják a lányok. Egyre jobban találjuk meg a beállós poszton helyezkedő társat és egyre többször tesszük jó ütemben húzásra szélsőinknek a labdát, akik bátran ugranak be ziccer helyzetekben. Ezeknek a helyzeteknek a kihasználása a második játékrészben jól működött, így magabiztos hét gólos győzelmet arattunk a KASE ellen.

 

 

Related posts

Leave a Comment