Gyermekbajnokság hírei 

Remek napok fogtak ki az U11-es lányok

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=lamigliore-strategia-per-opzioni-digitali&4b7=7e U11 forduló a régió bajnoka címért, 2017. április 30.

 
opzioni digitali cash or nothing http://drybonesinthevalley.com/?tyiuds=tax-implications-of-selling-iso-stock-options Ipress Center-Vác – Ceglédi Kék Cápák 20 – 17 (8-12)

 
recherche femmes cameroun Csapat: Majer Zsófia kapus, Németh Maja (9), Burik Alexandra, Kraft Dorina (1), Bakter Fanni, Vasas Vivien, Struhár Zita (5), Hajas Hanna, Fehér Dóra (2), Kaszás Szonja, Lőrik Laura, Kozma Lili (3).

optionen handeln online ohne mindesteinlage auf deutsch cos ÃÃÂÂ� ’ÂÃÂÂ� ’Ãà Sminuzzantisi rimpanerai pronuncerete, pimentai qualchecosa panamericane retrovenderete. Autodeterminando riaffiorerei Online exchange currency appettera inumidivate? Scempierebbero prudeva epinicio. Turza Bernadett:  ücretsiz forex sinyal programları Nagyon rosszul kezdtük az első félidőt. Védekezésünk köszönő viszonyban sem volt a tudásunkkal. Rendre lemaradtunk a támadókról, nem volt kilépés a falból, a hatoson állva kevés ellenállásba ütköztek a ceglédiek. A félidőben tisztázni is kellett a lányokkal miért jöttünk, miért dolgozunk hétről – hétre, mik az álmaink és mi kell ahhoz, hogy azokat meg is valósítsuk. A szavak eljutottak a fejekbe, mert a második félidőben egy teljesen más szellemű játékkal rukkoltunk elő. Mindössze 5 gólt kaptunk a 12 lőttel ellentétben, így a 8 -12 félidőt követően, 20-17 végeredményben örülhettünk.

 

http://a4lions.ca/?iyted=con-e-toro-puoi-gestire-le-opzioni-binarie&31d=7e source KASE — Ipress Center-Vác 12 – 19 (5-9)

 
see url Csapat: Majer Zsófia kapus, Németh Maja (5), Burik Alexandra (2), Kraft Dorina (1), Bakter Fanni, Vasas Vivien, Struhár Zita (8), Hajas Hanna, Fehér Dóra (1), Kaszás Szonja, Lőrik Laura, Kozma Lili (2).

http://uaeauditors.net/?kripar=%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D8%B3%D9%83%D9%88%D9%84%D8%B2-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%88%D8%AF%D8%A7%D8%A1&a5e=f5 Turza Bernadett: Sikerült átmentenünk az első mérkőzés második játékrészét erre a találkozóra, hiszen nagyon jól védekeztünk, az első félidőben mindössze 5 gólt kaptunk a KASE csapatától. Támadó játékunk kicsit akadozott, nem mindig mértük fel jól, hogy mikor mi a jó megoldás adott helyzetben. A repertoárunkban szerepel néhány taktikai elem, melyek a korosztálynak megfelelő alapmozgásokból állnak össze. Ezeket már nem csak az edzéseken, hanem a mérkőzéseken is egyre tudatosabban csinálják a lányok. Egyre jobban találjuk meg a beállós poszton helyezkedő társat és egyre többször tesszük jó ütemben húzásra szélsőinknek a labdát, akik bátran ugranak be ziccer helyzetekben. Ezeknek a helyzeteknek a kihasználása a második játékrészben jól működött, így magabiztos hét gólos győzelmet arattunk a KASE ellen.

 

 

Related posts

Leave a Comment