Kisiskolás bajnokság hírei 

Véget ért a szezon az U10-es csapatunk számára

club rencontre celibataire paris 2017.05.07, Kisiskolásbajnokság U10, Tápiószentmárton

http://pialadunia.es/?espikoleto=postulacion-a-vivienda-para-solteros&b4c=ae http://specialolympics.es/?erimeri=opciones-binarias-irpf&174=0b Budaörs — Ipress Center-Vác  15 – 9 (8-3)

Vác: Bartha Boróka 4 gól, Maczkó Liza 1 gól, Saáry Gerda 3 gól, Kaszás Szonja 1 gól, Radzik Gréta, Biró Borbála, Illyés Gréta, Kolozsi Laura, Gyuricza Réka.

 

binary option trading app Ipress Center-Vác — Euronovex USE  8 – 14 (2-9)

buy Viagra amex in Coral Springs Florida Vác: Radzik Gréta 2 gól, Bartha Boróka 2 gól, Biró Borbála 1 gól, Lőrinczi Luca 1 gól, Saáry Gerda 1 gól, Kaszás Szonja 1 gól, Illyés Gréta, Maczkó Liza, Kolozsi Laura, Gyuricza Réka.

dating my daughters friend http://diebrueder.ch/piskodral/1769 Németh Lilla: Idei utolsó bajnoki mérkőzésünkön vettünk részt. Sok hiányzóval vágtunk neki a napnak, újoncokat is avattunk. Az eredményen nem látszik, de jó teljesítményeket láttam, küzdöttek a játékosaim a meccs minden percében. Radzik Gréti és Gyuricza Réka most jöttek velünk először, de bátran játszottak, Gréti labdákat is szerzett és gólokat is dobott. Nem látszódott a csapaton, hogy nem a szokásos összetételben játszanak. Jellemző volt eddig is ránk, hogy minden meccsünkön más vette hátára a csapatot, mindig mást tudnék kiemelni. Akkor leszünk igazán ügyesek, ha majd mindenki egyszerre tudja megmutatni tehetségét. Az U10-es bajnokságról tudni kell, hogy sem tabella, sem góllövőlista nincs, így nem tudok arról beszámolni, hogy hanyadik helyen végeztünk.

click Tanulságos év volt, sok tapasztalatot gyűjtött a csapat és én is. Néhány dologban előreléptünk, de sok minden hiányzik még a játékunkból, amit ennek a korosztálynak már tudni kéne. Ezzel semmi baj nincs, szépen haladnak előre a lányok, elindultak a fejlődés útján. A következő szezonban tovább tudunk dolgozni, fogunk nyáron is edzeni, azt hiszem az jó alapot ad majd a bajnokságra. Biztosan eredményes szezont zártunk, ha minden játékos csak egy picivel jobban megszerette a kézilabdát. Hiszen a célunk ez.. 

http://www.ecoshelta.com/?kampys=banc-de-binary-demo-recensioni&fe9=7e Jövőre folytatás következik, és már most nagyon várjuk. Hajrá Vác! 

 

 

 

 

Related posts