Junior és Ifi csapat hírei 

Sikerült idegenben visszavágni a junioroknak az MTK ellen

The truth about binary options trading jobs follow link MTK  – Ipress Center-Vác  32-34 (17-14)

enter  
http://www.logielaw.com/?koleps=how-to-buy-cytotec-online-without-prescription-in-Fort-Lauderdale-Florida&183=a5 Vác: Miklós – BAGI 7, BISZÁK 4, SZIRÁKI 7(2), PÁLL 2, KÁCSOR 14, Benkő.
Csere: Gergely – Soós, Tarján, Molnár, Helembai, Fabó.
Kiállítások: 4 illetve 0 perc
Büntetők: 6/6 illetve 2/2

watch  

http://hardware2u.com.au/?kasas=rv-electrical-hook-up-30-amp&155=02  

go to site forex nytt kort Ottó Katalin:  binäre optionen handel lernen Az ősszel, hazai pályán elszenvedett 16 gólos vereség hatására az esélytelenek nyugalmával vágtunk neki az összecsapásnak. Akkor Kácsor Gréta hiányzott a kezdőcsapatból, most Fabó Kamilla (lázasan ült a padon), Bató Lili és Kovács Dotti. 

http://palaceestate.ro/ro/properties/page/3/?filter_type[0]=1278 Csakhogy a most jelenlévő Kácsor Gréti ‘UFO-üzemmódban’, több ember helyett játszott 60 percen át. Irányította a védelmet középről, labdákat szerzett, 14 gólt lőtt (15 kísérletből!), gyönyörű gólpasszokat osztogatott, kiállításokat harcolt ki. Az ellenfél minden hibáját kihasználta, döntő szerepe volt a győzelemben.
Szintén sokat vállalt magára Bagi Kata és a hörghuruttal küzdő Sziráki Bogi is. A balszélsőkkel együtt, az első félidőben Kata is nehezen bírt a nagy, lomha kapussal. A szünetben ezért sok szót ejtettünk a lövések értékesítéséről, ami hatásos volt, hiszen lövőszázaléka a második játékrészben sokat javult. Kata a védekezésben is megbízhatóan szerepelt.
Bogi védőmunkája is példa értékű volt, főleg a szünet után. A legnagyobb lövőkkel is ‘elbánt’. Támadásban pedig hozta a tőle megszokott (és szinte már elvárt) vagány, kreatív, a védőket folyamatos nyomás alatt tartó játékot. A büntetőket biztosan értékesítette (2/2) és betörésekből sem hibázott (4/4).
Beállóban a búcsúmeccseit játszó Páll Kriszti szerepelt szinte végig. A középső területeken kiváló zárásokkal segítette Kácsor Gréti szárnyalását. Jó ütemű leválásai miatt akár több labdát is kaphatott volna. Amit kapott, azzal jól gazdálkodott – vagy gólt lőtt (2/2), vagy büntetőt harcolt ki. Hármas védőként is helyt állt. A zárt hatosfalban fegyelmezetten végezte a dolgát és sokat segített a társainak.
Jobb átlövő poszton Biszák Aletta játszotta végig a meccset. A bizalmat igencsak meghálálta. Két csodaszép átlövésgól mellett betörésből is eredményes volt. Ráadásul balkezesként a támadások szervezésében is nagy hasznunkra volt. Védekezésben talán neki volt a legnehezebb dolga, hiszen a hazaiak bal oldali támadósora a beállóval kiegészülve nagyon erős. De Ata ezt a feladatát is jól oldotta meg.
A góllövőkön kívül dícséretet érdemel Molnár Regina is. Bár kevesebb időt töltött a pályán, azt nagyon hasznosan tette.
Az első félidőt ugyan elvesztettük, a másodikat viszont 20-15-re nyertük. Sok gól született, ebben a nagy rohanásban mégis mi védekeztünk egy kicsit jobban. Legalábbis a második játékrészben. Míg az első félidőben főként futottunk az eredmény után (25.perc:15-10), a másodikban egyre hatékonyabban zárkóztunk fel. Előbb kiegyenlítettünk (49.perc:27-27), majd a vezetést is sikerült átvennünk (52.perc:29-30). A végjátékban pedig már nem hibáztunk, és óriási bravúrként elkönyvelhető győzelmet arattunk. A meccs legjobbja Kácsor Gréta volt, de dícséretet érdemel mindenki, aki akár csak pár percet is a pályán töltött.

Related posts