Felnőtt csapat hírei 

Ipress Center-Vác – Győri Audi ETO KC jegyinformáció

source url Az utóbbi időszakban rengeteg megkeresést kapunk a május 27.-én szombaton 18:00-tól megrendezésre kerülő option trade demo Ipress Center-Vác- Győri Audi ETO KC szezonzáró bajnoki mérkőzés jegyvásárlásával kapcsolatban.

http://skylinemediainc.com/?pokakal=opcje-binarne-rsi&1a7=dd Egyesületünk nem változtatja meg a jegyek értékesítésével kapcsolatos szokását, így jegyelővételre és jegyfoglalásra nincs lehetőség. A Váci Sportcsarnok a Rendőrség és Katasztrófavédelem által meghatározott  befogadóképessége 620 fő, tehát ennél több jegyet nem tudunk értékesíteni a mérkőzésre.

http://lindsaydobsonphotography.com/?kos=mit-bin%C3%A4ren-optionen-reich-geworden&8d6=e2 Jegyvásárlásra kizárólag a mérkőzés napján van lehetőség, a pénztár a 13:00-kor nyit ki, a 14:00-kor kezdődő ifjúsági bajnoki mérkőzés előtt. Az ifjúsági bajnoki mérkőzés, valamint az utána következő 16:00-kor megrendezésre kerülő junior bajnoki mérkőzés is kizárólag érvényes jeggyel vagy bérlettel tekinthető meg.
A megvásárolt jegy önmagában nem biztosítja az ülőhelyet a mérkőzésre, ugyanis a sportcsarnokban az ülőhelyek foglalása érkezési sorrendben történik, kivétel ez alól az A szektor helyreszóló bérletes ülőhelyei.

http://mieto.fi/?loask=che-banca-opzioni-binarie&216=6b A felnőtt jegyek ára 1.500 Ft, a diák jegyek ára pedig 1.000 Ft (csak 6-18 éves korig).
Kizárólag készpénzes fizetési mód az elfogadott! Bankkártyát és utalványokat nem fogadunk el!
A megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség!

source link http://longonotgate.co.ke/?kodsas=fare-trading-sicuro-con-investimento-iniziale-minimo&d34=e2 K&H női kézilabda liga, 26. forduló
go Ipress Center-Vác – Győri Audi ETO KC
Időpont: 2017. május 27. (szombat) 18:00
Helyszín: Vác Város Sportcsarnoka (Vác, Bán Márton utca 3.)

http://coconutcharcoalindonesia.com/?decerko=bin%C3%A4re-option-h%C3%BCtchen-strategie&f02=d0 Jegyárak:
Felnőtt 1500 Ft,
Diák 1000 Ft (6-18 éves korig)

Pénztár és kapunyitás: 13:00

14.00 Ifjúsági bajnoki mérkőzés
16.00 Junior bajnoki mérkőzés

Az utánpótlás mérkőzések is kizárólag érvényes belépőjeggyel vagy bérlettel tekinthetőek meg!

order metformin order amex Sajtó akkreditáció:

Related posts