Kisiskolás bajnokság hírei 

Újabb U9 győzelmek

2017.05.21
http://energocredit.am/sdsd/11011 go site Kacsóné Ottó Ágnes: source url A hétvégén két győzelemmel zártuk az utolsó U9 fordulónkat. A lányok ügyesen, harcosan játszottak.

 

La 3T Turian see url distribuisce ufficialmente i bearing isolators di Inpro-Seal in Italia. 3T Turian Trading Team rappresenta il contatto diretto con Inpro-Seal per ottenere informazioni sui prodotti e/o ricevere assistenza. IPRESS CENTER-VÁC — Gyömrő VSK 30 – 4 (17-3)
http://talentgallery.se/?kopse=k%C3%B6p-Viagra-50-mg-online-utan-recept&737=7e Az első mérkőzésen a kezdetektől a mi akaratunk érvénysült. Védekezésünk biztos volt, sok labdát tisztán szereztünk, melyből indulni vagy lerohanni tudtunk. Az edzéseken már sokszor gyakorolt keresztmozgásokat, alapfigurákat is pontosan játszották meg a lányok. A kilépő védők mögötti szélső befutásokból szép gólokat szereztünk. Nagyon elégedett voltam a játékkal.
http://fisflug.is/?yrus=come-disiscriversi-da-iq-option&1a5=77 Csapat tagjai: Brjeska Bernadett (2 gól), Csányi Mira (1 gól), Erdei-Nagy Csenge (6 gól), Erdei-Nagy Lara (5 gól), Kacsó Noémi (8 gól), Kiss Fruzsina (3 gól), Nagy Vivien, Radzik Gréta (3 gól), Schlenk Flóra (1 gól), Sinkó Bettina (1 gól)

support knieveimoney com Vecsés SE — IPRESS CENTER-VÁC 7-21 (4-15)
library link nj technology speed dating A második mérkőzésünkön az első gólt az ellenfél szerezte, majd erre válaszként 11 gólt lőttünk zsinórban. Egy kicsit kiengedtünk, nem olyan pontosan és több hibával játszottunk, mint az első mérkőzésünkön. A védekezésünk néha szétesett, a lányok nem mindig segítettek be egymásnak, de ezen a mérkőzésen ez is belefért. A támadásokban viszont ismét nagyon szép egyéni, páros és csapatrész megoldásokat láthattunk. Mindenki sokat tudott játszani.
Csapat tagjai: Brjeska Bernadett (3 gól), Csányi Mira (3 gól), Erdei-Nagy Csenge (1 gól), Erdei-Nagy Lara (4 gól), Kacsó Noémi (5 gól), Kiss Fruzsina (2 gól), Nagy Vivien, Radzik Gréta (3 gól), Schlenk Flóra, Sinkó Bettina

opcja binarna amerykańska A mérkőzések között igazi csapatként múlattuk együtt az időt. Közösen pizzáztunk egyet, és a lányok együtt játszottak, míg a második mérkőzésünkre vártunk. Nagyon tetszik, hogy egy ilyen összetartó kis csapat alakult ki, akik az edzéseken, meccseken kívül is összejárnak, barátkoznak egymással.

Related posts