Egyéb 

A jövőben hummelben a csapataink

A  Váci Női Kézilabda Sportegyesület megállapodást kötött a hummel kizárólagos magyarországi forgalmazójával LV International Kft-vel , amely értelmében a 2017/18-as szezontól kezdődően egyesületünk felnőtt és utánpótlás csapatai egyaránt a hummel termékeit viselik majd. A Váci NKSE immár öt éve, 2012 óta működik együtt az LV International Kft.-vel!
A 1923-ban alapított dán márkának már hosszú története van sportruházat iparágában. 140 szenvedélyes alkalmazottja dolgozik a cég Aarhusban található központjában, megvalósítva a kitűzött közös küldetést: „A sporton keresztül megváltoztatni a világot”. A vállalat elsődleges piacai közé Skandinávia, Közép-Európa és Törökország tartozik, de további 32 országban is értékesíti a termékeit. A hummel ruhákat és felszereléseket tervez, gyárt, majd értékesít különböző sportágak számára, de sportcipők és szabadidős ruházat is megtalálható a portfóliójában, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Különböző termékkategóriáival; úgymint csapatsport, cipők, gyermek, sportos életstílus és válogatott prémium együttműködések, a hummel évente több alkalommal új stílusokat indít el, amelyek következetesen vegyítik a retro és az aktuális trendeket.
Az LV International Kft.-ről:
Az LV International Kft 2005-ben kezdte meg működését a sportpiac területén. A cég működésének alapfilozófiája a sportegyesületek felszerelésigényeinek maximális kielégítésén alapszik. 2006-ban még három márka képviselői voltak Magyarországon, azonban a folyamatos fejlődésnek köszönhetően, valamint a sportpiac igényeinek alakulásához alkalmazkodva mára 10 világszínvonalú márka kizárólagos beszállítói. Csúcsminőségű termékeinek és kedvező ajánlatainak köszönhetően több mint 40 első osztályban szereplő labdarúgó, kézilabda, röplabda, vízilabda, futsal és floorball csapattal áll együttműködési kapcsolatban, továbbá közel 100 élő szerződése van különböző egyesületekkel.
http://www.lv-sport.hu
http://www.websportaruhaz.hu/

Related posts