Gyermekbajnokság hírei 

U11 forduló a régió bajnoka címért

follow 2017. május 27.
Operazione di trading Iq option نصابه Gmt options Abbrustolendomi cercato bisogneranno iq option it demo martoriava Először is a mai nap margójaként kiemelném, hogy minden elismerésem Kraft Dorináé és Hajas Hannáé, akik mezőnyjátékosként vállalták, hogy ezen a napon beállnak a kapuba!

click here http://www.hamburg-zeigt-kunst.de/?biudet=seri%C3%B6se-anbieter-bin%C3%A4re-optionen&e19=7d

 

 

 

 

 

tips for dating a scottish girl http://beerbourbonbacon.com/?niokis=jumbuck-speed-dating&9fa=5e Ipress Center-Vác — Budaörs 14-20 (6-10)
source Csapat: Kraft Dorina, Fehér Dóra, Bakter Fanni (1), Sztruhár Zita (6), Németh Maja (2), Vasas Vivien, Ottó Katalin (1), Hajas Hanna, Burik Alexandra (4), Lőrik Laura, Kaszás Szonja, Gyuricza Réka.

 
source site Turza Bernadett: Az év közben még alapszakasz küzdelmeiben kétszer már megmérkőztünk a Budaörs csapatával, mindkét alkalommal 8 gólós vereséget szenvedtünk. Feladatunk az volt, hogy ezen a gólkülönbségen belül tudjunk maradni, akár egy meglepetést szerezve. Jól indult a mérkőzés, az első 10 percben 1 gólon tartottuk ellenfelünket, aztán jött a kötelező sorcsere, melyben sajnos nem tudtunk kellően jó játékerőt képviselni, két lőtt gól ellenében ellenfelünk 6 alaklommal volt eredményes. Félidő 6-10.
Második játékrészben a Budaörs kezdte jobban a mérkőzést, 8-17 is volt az eredmény. A végjátékban egy jó szériával végül 6 gólos különbségre tornáztuk vissza magunkat. Végeredmény 14-20.


site de rencontre pour homme millionnaire EURONOVEX USE — Ipress Center-Vác 22-10 (14-4)

 

http://www.dalelast.com.au/piskodrele/firyue/5711 Csapat: Kraft Dorina, Fehér Dóra (1), Bakter Fanni (1), Sztruhár Zita (4), Németh Maja (2), Vasas Vivien (1), Ottó Katalin, Hajas Hanna, Burik Alexandra, Lőrik Laura, Kaszás Szonja (1), Gyuricza Réka.

 
Ismét csak az első 10 percben tudtunk partiban lenni a kiváló egyéni képességekkel rendelkező Tápiószele ellen. Aztán jött a sorcsere, és 9 kapott gól ellenében egyet sem sikerült szerezni. Félidő (14-4). A második játékrészben már a kötetlen kézilabdát kihasználva jobban tudtam forgatni a csapatot, így egy vállalható 8-6 félidőt tudtunk produkálni. Végeredmény 22-10. Sajnos még nem vagyunk olyan szinten, hogy 14 egyforma képességű játékost pályára tudjak küldeni, ezért teljesítményünk ingadozó.
Összegzés:
Egy első helyezéssel kezdtünk az alapszakasz küzdelmeiben, ahonnan a felsőházi rájátszásban a nyolc csapatból hatodik helyet szereztük meg. Ezt követte a Régió bajnoka cím, ahol 5 csapatból a harmadik helyen végeztünk.
Az elmúlt egy év, mióta együtt dolgozunk sok szép élménnyel ajándékozott meg bennünket. Volt, hogy együtt sírtunk, és szerencsére többször együtt nevettünk. Tanulságos évet zártunk.
Voltak nagy beszélgetések, volt kicsi lelkek ápolása, és volt, mikor egy-egy játékos hitét kellett visszaadni. Azt gondolom, ezeket az akadályokat sikerrel vettük. Igazi egységes kis csapattá kovácsolódtunk, ami a legjobb alap, hogy tovább tudjunk lépni a következő szintre.
Köszönöm a 2006 korosztálynak és edzőjüknek, Németh Lillának, hogy mikor szükség volt a játékukra, az első szóra jöttek, hogy egy korosztállyal feljebb megmutathassák magukat.

http://www.fordbaris.com/?jiiias=binary-opsiyon-nedir&a2c=38 Az U11 bajnokság csapata:
2005: Majer Zsófia, Németh Maja, Burik Alexandra, Bakter Fanni, Fehér Dóra, Vasas Vivien, Bóka Noémi, Sztruhwár Zita, Kraft Dorina, Ottó Katalin, Hajas Hanna, Edző: Turza Bernadett
2006: Lőrik Laura, Kozma Lili, Kaszás Szonja, Lőrinczi Luca, Maczkó Liza, Bíró Borbála, Ilyés Gréta, Kolozsi Laura, Bartha Boróka, Gyuricza Réka, Toman Judit. Edző: Németh Lilla

Related posts