Junior és Ifi csapat hírei 

Közel a bravúrhoz a szezonzáró junior meccsen

 

Tastylia Order 20 MG Ipress Center-Vác — Győr 29-30 (16-19)

 
http://mohsen.ir/?danilov=الخيارات-الثنائية-100-الحرة-لا-إيداع Vác: MIKLÓS – BAGI 4, BATÓ 1, SZIRÁKI 8(1), Páll, KÁCSOR 9(2), KOVÁCS 4.
Csere: Gergely – Molnár, Tarján, KRAFCSIK 3, Benkő, Kraft, Biszák.
Büntetők: 6/3 illetve 3/2
Kiállítások: 6 illetve 8 perc

where can i buy Lyrica in australia http://mhs.se/intra_modul_info.php?meny_id=6 Ottó Katalin:  valutahandel engelska Nagy bizonyítási vággyal vágtunk neki a szezon utolsó meccsének. Bató Lili, Kovács
Dotti, Páll Kriszti és minden bizonnyal Krafcsik Carmen is ma léptek utoljára pályára váci színekben. Emlékezetes búcsúmeccset akartunk szerezni nekik.
Ennek persze ők is aktív részesei voltak. A bronzérmes győriek ellen az első perctől az utolsóig izgalmakban gazdag, küzdelmes mérkőzés méltó zárása volt a bajnokságnak és a távozók váci éveinek. Sajnos a győzelmet nem tudtuk megszerezni – talán a kihagyott hetesek miatt, vagy azért, mert túl későn hittük el, hogy

enter képesek lehetünk rá -, de így is elégedett vagyok a csapat christian becker optionweb com játékával. Gratulálok a lányoknak az egész éves teljesítményükhöz. Dottinak és here Carmennak eredményes egyetemi felvételit kívánok, Lilinek és Krisztinek pedig sok sikert és che cosa e il trading on line játéklehetőséget új klubjaikban.

 

 

 

 

 

 

 

source go Köszönet a fotókért Fehér Viktor V-mannak! 

 

 

 

 

Related posts