Junior és Ifi csapat hírei 

Közel a bravúrhoz a szezonzáró junior meccsen

 

der perfekte einstieg binäre option Ipress Center-Vác — Győr 29-30 (16-19)

 
opzioni binarie bdswiss Vác: MIKLÓS – BAGI 4, BATÓ 1, SZIRÁKI 8(1), Páll, KÁCSOR 9(2), KOVÁCS 4.
Csere: Gergely – Molnár, Tarján, KRAFCSIK 3, Benkő, Kraft, Biszák.
Büntetők: 6/3 illetve 3/2
Kiállítások: 6 illetve 8 perc

grafici trading gratis go to link Ottó Katalin:  source site Nagy bizonyítási vággyal vágtunk neki a szezon utolsó meccsének. Bató Lili, Kovács
Dotti, Páll Kriszti és minden bizonnyal Krafcsik Carmen is ma léptek utoljára pályára váci színekben. Emlékezetes búcsúmeccset akartunk szerezni nekik.
Ennek persze ők is aktív részesei voltak. A bronzérmes győriek ellen az első perctől az utolsóig izgalmakban gazdag, küzdelmes mérkőzés méltó zárása volt a bajnokságnak és a távozók váci éveinek. Sajnos a győzelmet nem tudtuk megszerezni – talán a kihagyott hetesek miatt, vagy azért, mert túl későn hittük el, hogy

http://jojofane.com/?njd=op%C3%A7%C3%B5es-bin%C3%A1rias-yahoo-respostas&03d=04 képesek lehetünk rá -, de így is elégedett vagyok a csapat source játékával. Gratulálok a lányoknak az egész éves teljesítményükhöz. Dottinak és http://skylinemediainc.com/?pokakal=opcje-binarne-w-jakich-godzinach&098=b2 Carmennak eredményes egyetemi felvételit kívánok, Lilinek és Krisztinek pedig sok sikert és bdswiss com auszahlung játéklehetőséget új klubjaikban.

 

 

 

 

 

 

 

http://melroth.com/?komp=come-guadagnare-con-opzioni-binarie&cc8=97 come guadagnare con opzioni binarie http://www.romagnamotorsport.it/?binarnewe=strategie-binarie&900=e9 Köszönet a fotókért Fehér Viktor V-mannak! 

 

 

 

 

Related posts