Felnőtt csapat hírei 

Július 10.-én újra belevágunk

Egy hónap szünet után július 10.-én hétfőn elkezdi a felkészülést a 2017-2018-as szezonra a Váci NKSE együttese. Megfiatalodott csapatunk a nyári szünetben sem unatkozhatott, hiszen Szilágyi Zoltán vezetőedző edzéstervét kellett végrehajtaniuk, hogy mindenki megfelelő állapotban kezdhesse el az új szezont.
Csapatunknak a felkészülés elején nélkülöznie kell Hornyák Bernadettet valamint Suba Sárát, akik a szlovéniai junior Európa-bajnokságra készülnek, ők augusztus elején csatlakoznak be az edzésmunkába. Az ifjúsági válogatottban számításba vett Kácsor Gréta pedig a teljes nyári felkészülési időszakot kihagyja válogatott elfoglaltságai miatt.

A játékoskeretben történt változásokon kívül a felnőtt csapat stábjában is történt változás, Simon Zsuzsanna masszőr nem kívánta folytatni a csapatnál végzett munkáját, helyette a jövőben Kaszab Réka látja majd el a masszőr pozícióval járó feladatokat.

A nyári felkészülési programunk is összeállt, ismét megrendezzük az elmúlt évekhez hasonló felkészülési tornánkat, ezúttal Dunakanyar Kupa néven, ahol idén a Dunaújváros,Debrecen,MTK hármassal mérkőzünk majd meg. A saját rendezésű tornánkon kívül részt veszünk a dunaújvárosi Kohász Kupán, valamint edzőmérkőzéseket játszunk a Fehérvár, az újonc Kecskemét és a Ferencváros csapata ellen is. Az edzőmérkőzések pontos időpontjáról később adunk tájékoztatást!

Dunakanyar Kupa 2017

Időpont: 2017.Augusztus 25-26.

Résztvevő csapatok:
Dunaújvárosi Kohász KA
DVSC-TVP
MTK-Budapest
Váci NKSE

Menetrend:
2017. augusztus 25.(péntek)
16:00 DVSC – MTK
18:00 Váci NKSE – Dunaújváros

2017. augusztus 26. (szombat)
9:45 Váci NKSE– DVSC
11:45 Dunaújváros – MTK

16:30 Dunaújváros – DVSC
18:30 Váci NKSE– MTK

Jegy és Bérletárak 2017-2018:

A 2017-2018-as szezonra vonatkozó jegy és bérletáraknál nem lesz változás, a tavalyival megegyező áron lehet majd belépőjegyet valamint bérletet vásárolni. A bérlet árúsítás kezdetéről később adunk  tájékozatatást!

Felnőtt belépőjegy: 1.500 Ft
Diák belépőjegy (6-18 éves korig): 1.000 Ft

Helyreszóló bérlet: 20.000 Ft (helyreszóló bérlet az A szektorban számozott helyekre! Az előző szezonban vásárolt helyreszóló bérlet tulajdonosoknak elővásárlási joguk van az adott helyre az első bajnoki mérkőzésig!)
Felnőtt bérlet: 15.000 Ft
Nyugdíjas bérlet: 10.000 Ft

Csapataink egyenlőre Váci NKSE néven kezdik el a bajnokságot, egyesületünk vezetése dolgozik a névadó szponzor pótlásán, azonban nagy örömünkre szolgál, hogy továbbra is kiemelt támogatóként tudhatjuk csapatunk mellett a MAHART PassNave Személyhajózási Kft-t, valamint szintén kiemelt támogatói szerződést kötöttünk a szállítmányozással foglalkozó
GVM Europe Kft-vel is.

Továbbbi hír csapatunk háza tájáról, hogy a Magyar Kézilabda Szövetség felkérésére egyesületünk elküldte nevezését az EHF Kupa 2017-2018-as kiírására, a nevezés elfogadásáról még nem döntött az Európai Kézilabda Szövetség.

 

Related posts