Junior és Ifi csapat hírei 

Mindkét ifi csapatunk szép győzelmet aratott

see url binäre optionen für anfänger ( kay zaremba Ifjúsági I.osztály Kelet

miglior sito di trading binario
Váci NKSE – Vasas SC 34-27 (14-15)

Büntetők: 4/2 illetve 4/2
Kiállítások: 4 illetve 6 perc

http://obat-kutil-dikemaluan.com/?pifpax=binary-options-industry&32b=10 Vác: MIKLÓS – BAGI 5(1/1), BISZÁK 3, SZIRÁKI 9(2/1), Fabó 1, KÁCSOR 13(1/0), Benkő. Csere: Bukovszky, Fajth – Gráf, Pálffy, HELEMBAI 1, Tarján 1, Szász, KRAFT 1.

http://gayfootclub.com/?4cb=b3 go here Ottó Katalin:  binaire opties trends Fej-fej mellett haladtak a csapatok, de az első félidőben végig a vendégek vezettek. Néha 3 góllal is, de mindig sikerült felzárkóznunk. Nagy lelkesedéssel játszott mindenki, viszont ebbe sok kis hiba, pontatlanság csúszott. Indokolatlanul sok labdát akartunk bejátszani előkészítés nélkül. Ziccert hibáztunk és az összes technikai hibánkat is az első játékrészben követtük el. Védekezésünk hullámzott, néha szemet gyönyörködtetően egységes volt, néha simán elaludtunk. Szerencsére a kapuban Miklós Klaudia hatvan percen keresztül megbízható hátteret adott védőinknek, 50%-os hatékonysággal védett.
A második félidőben sokkal türelmesebben szőttük a támadásainkat, ami észrevehetően több tiszta gólhelyzetet eredményezett. Kácsor Gréti emberfogót kapott, de ez nem vetette vissza a hatékonyságát, nagy elánnal játszott, pedig csak pár órával korábban szállt le a repülőről. Az 5-5 elleni játékban Sziráki Bogi vezérletével okosan építettük a támadásokat. Védekezésünk is stabilizálódott, ebben nagy szerepe volt Biszák Alettának. Amikor a 41.percben átvettük a vezetést (22-21), többé ki sem engedtük a kezünkből. A felsoroltakon kívül dicséretet érdemel Bagi Kata a magabiztos, hiba nélküli játékáért, illetve Kraft Viki, aki több poszton is megállta a helyét. A felnőtt kerettel edző játékosaink mindvégig elnyűhetetlenül vitték a hátukon a csapatot, ezzel is példát mutatva mindenkinek.

 

 

http://work-ability.ca/workability-tree-farm Ifjúsági III.osztály Dél

http://chalkstreamflyfishing.co.uk/Â
Hort-Csepel – Váci NKSE 18-48 (7-24)

Kiállítások: 2 illetve 6 perc
Büntetők: 2/1 illetve 1/1

http://www.tentaclefilms.com/?yutie=investire-in-opzioni-digitali-sonia-salerno&768=06 Vác: Pozsgai B – Pozsgai I 2, Simon 8, Sárkövi 8(1/1), Bojtay D 5, Soós 12, Elek 6. Csere: Bátyi – Csapó L 2, Kósa 1, Fézler 2, Csapó S 2.

 

Related posts