Junior és Ifi csapat hírei 

Ismét ifi győzelmeknek örülhettünk

pa rencontres Ifjúsági I.osztály Kelet
http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=bdswiss-strategien&909=e8 Kisvárda – Váci NKSE 19-34 (10-22)
Kiállítások: 10 illetve 4 perc
Büntetők: 5/3 illetve 6/3

 

http://winevault.ca/?perex=prova-gratuita-traiding-opzioni-binarie prova gratuita traiding opzioni binarie Vác: BUKOVSZKY – BAGI 7(1/0), Biszák, Sziráki 4(3/2), FABÓ 3, HELEMBAI 5(1/1), BENKŐ 5. Csere: MIKLÓS – Molnár 3, Szász 1(1/0), KRAFT 2, Gráf 1, PÁLFFY 3.

http://www.backclinicinc.com/?jixer=come-imparare-opzioni-binarie&1d7=f0 Ottó Katalin:  http://metodosalargarpene.es/ebioer/1696 A hosszú utazást követően kellemes sétát tettünk a kisvárdai napsütésben. Ennek is köszönhető, hogy a meccs elején frissen, sok mozgással játszva könnyedén jutottunk át a hazaiak 4-2-es falán. Gyönyörűen ment a labda kézről-kézre, aminek következtében a 10.percben már 2-10 volt az eredmény. Hatalmas volt a tempó, minden gól után gyors középkezdéssel jött ellenfelünk, de ez minket nem hozott zavarba, rendre sikerült visszarendeződnünk. Ebben a 10 percben talán el is dőlt a pontok sorsa. Bagi Kata már 5 gólnál járt, Sziráki Bogi és Helembai Lilla csodálatos gólpasszokat osztogattak, a védőfalunk pedig hatékony és egységes volt. Védekezést váltott a Kisvárda, de az 5-1 ellen is megvolt az ellenszerünk – leginkább Kraft Vikinek köszönhetően. Büntetőket harcolt ki, gólt lőtt, jó ütemben passzolt. A gólgyártásból aktívan kivették a részüket a többiek is. Helembai Lilla 4, Bagi Kata 7, Fabó Kamilla, Benkő Dorottya és Sziráki Bogi 3-3 gólt szereztek az első félidőben. Már ekkor is lehetőséghez jutottak többen a kispadról, a második játékrészben pedig mindenki pályára léphetett. Kraft Viki jól szervezte a játékot, Molnár Regina, Benkő Dorci és Pálffy Anna tovább szaporították a gólok számát, de két újonc góllövőt is avattunk Szász Dóra és a serdülő korú Gráf Szabina személyében. A csapat legjobbja ma Helembai Lilla volt, aki a góllövésen kívül a támadások előkészítésében és a védekezésben is komoly részt vállalt.

 

here Ifjúsági III.osztály Dél

rencontres fille maintenant
Váci NKSE II – Szigetszentmiklós 31-20 (15-8)

Kiállítások: 6 illetve 4 perc
Büntetők: 8/4 illetve 3/3

http://hivtestkit.ph/?melisa=rencontre-saint-jerome&c86=0f Vác: Pozsgai B – Pozsgai I, Simon 9(2/1), Sárkövi 5, Bojtay D 2, Soós 9(4/2), Elek 3(2/1). Csere: Bojtay B – Csapó L, Csapó S, Kósa, Fézler 3.

follow link http://www.degroes.nl/?makros=comment-flirter-avec-une-fille-en-arabe&adc=88 Ottó Katalin:  Ezen a meccsen a győzelem kulcsa a védekezés volt. A vendégek termetes beállója körül volt dolgunk bőven, illetve rengeteg betörési kísérletet kellett meghiúsítanunk. Szerencsére a lányok – Bojtay Dorina vezérletével – derekasan állták a sarat, amiért minden mezőnyjátékost dicséret illet. Komoly energiát igényelt ez a munka, így a támadásokat, sajnos, sok technikai és taktikai hibával tarkítva, gyakran elrontottuk. Persze szép megoldásokat is láthattunk bőven. Soós Anna és Simon Karolina keze nagyon sült, Sárkövi Stefi és Fézler Fanni pedig jól vették észre a falba befutó embereinket. A kapusokra sem lehetett panasz – Pozsgai Berta 30/16, Bojtay Blanka 12/9 lövést védett.

 

Related posts