Felnőtt csapat hírei 

A mai naptól: GVM Europe-Vác

http://bowlnorthway.com/?jisdjd=lezioni-di-trading-gratis-binario&843=33

http://nottsbushido.co.uk/author/adi/ click A mai naptól a Váci Női Kézilabda Sportegyesület csapatai GVM Europe-Vác néven szerepelnek a bajnokságokban. Az erről szóló névadó szponzori megállapodást tegnap írta alá Kirsner Erika a Váci Női Kézilabda Sportegyesület elnöke, valamint Döme Gábor a GVM Europe tulajdonosa!

go here

forex eğitimi nedir http://www.accomacinn.com/?falos=der-beste-bin%C3%A4re-optionen-broker der beste binäre optionen broker Kirsner Erika klubelnök a megállapodásról:

go to site Nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen sikeresen zártuk a hosszú tárgyalásorozatot amit Döme Gáborral a GVM Europe Kft tulajdonosával folytattunk.
Kijelenthetjük, hogy a ezzel a névadó szponzori megállapodással egyesületünk anyagi helyzete stabil lábakon áll!

click Döme Gábor, a GVM Europe Kft. ügyvezető-tulajdonosa a megállapodásról:

Nagy örömünkre szolgál, hogy minden téren sikerült megegyeznünk a csapat vezetőségével, Kirsner Erika klubelnökkel a több soros tárgyaláson.

A GVM Europe Kft. egy évről évre európai szinten is dinamikusan növekvő szállítmányozási társaságnak számít ma már a nemzetközi fuvarpiacon. Cégünk mivel komoly fejlesztési és fejlődési stádiumban van, így kiemelten sokat költ a marketing tevékenységre, az előre irányzott éves nettó árbevételének közel 10%-át, ahol nem a direkt partnerszerzés már a fő cél, hanem a presztízsreklám és annak a státuszértéke. Ennek a média-marketing költségkeretünknek a Váci Női Kézilabdacsapat a jövőben a 95%-át használhatja majd fel.

A váci női kézilabdázás számunkra tökéletes választás. Egyszerűen lenyűgöző a csapatnál folyó szakmai munka, illetve az a profizmus, amivel összeállították az idei és ahogy tervezik a jövő Vácának összeállítását, ami a látható része annak a munkának, amit a háttérben a csapatért dolgozó vezetők végeznek. A magyar kézilabda igazi, komoly értéke ez a csapat.

Nagyon tetszett számunkra a csapatvezetés, Kirsner Erika klubelnök és Németh András szakmai igazgató részéről a felvázolt jelen mellett az a jövőkép, amit meg szeretnének valósítani Vácon a női kézilabdázásban. Mivel nemzetközi kupacsapatról van szó, amely komoly kupamúlttal is rendelkezik, így névadó szponzorként való megjelenésünk komoly nemzetközi reklámértékkel is bír számunka, hiszen nem csak a váci, de magyar kézilabdát is képviseli a Váci NKSE Európa színpadán.

A GVM Europe Kft. és Váci Női Kézilabdacsapat hosszútávon gondolkozik együtt, hogy együtt érjen el komoly sikereket itthon és Európában is, ezért 4 formában kötött egymással megállapodást:
– határozatlan idejű szerződést szinte teljes körű média és marketing felületekre, melyet cégünk igénybe vesz a csapatnál.
– névadó szponzori szerződést 1 + 1 évre.
– mivel nem csak a csapatnak, de cégünknek is rendkívül fontos a csapat hosszan tartó nemzetközi jelenléte az EHF kupa küzdelmekben, így külön megállapodást kötöttünk a nemzetközi kupafordulók premizálására. Ennek a megállapodásnak a célja a csapat költségeinek mérsékelése, hogy minél tovább tudjanak a váci lányok menetelni a nemzetközi kupában. Őszintén reméljük, hogy a döntőig meg se állnak!

– igény szerint, több nyelven beszélő sales manager biztosítása a csapat mellé, amennyiben a klub ezt tőlünk igényli.

Reméljük minél többen csatlakoznak a csapatot régóta támogató szponzorok és mellénk.

A GVM Europe Kft. vezetősége és minden munkatársa sok sikert és kíván a szezonra a váci csapat játékosainak és vezetőinek egyaránt, hogy minél szebb eredményekkel tudják megörvendeztetni a váci csapat szurkolóit, a magyar kézilabdát, a magyar sportot.

Related posts