Felnőtt csapat hírei 

A mai naptól: GVM Europe-Vác

A mai naptól a Váci Női Kézilabda Sportegyesület csapatai GVM Europe-Vác néven szerepelnek a bajnokságokban. Az erről szóló névadó szponzori megállapodást tegnap írta alá Kirsner Erika a Váci Női Kézilabda Sportegyesület elnöke, valamint Döme Gábor a GVM Europe tulajdonosa!

Kirsner Erika klubelnök a megállapodásról:

Nagyon boldogok vagyunk, hogy ilyen sikeresen zártuk a hosszú tárgyalásorozatot amit Döme Gáborral a GVM Europe Kft tulajdonosával folytattunk.
Kijelenthetjük, hogy a ezzel a névadó szponzori megállapodással egyesületünk anyagi helyzete stabil lábakon áll!

Döme Gábor, a GVM Europe Kft. ügyvezető-tulajdonosa a megállapodásról:

Nagy örömünkre szolgál, hogy minden téren sikerült megegyeznünk a csapat vezetőségével, Kirsner Erika klubelnökkel a több soros tárgyaláson.

A GVM Europe Kft. egy évről évre európai szinten is dinamikusan növekvő szállítmányozási társaságnak számít ma már a nemzetközi fuvarpiacon. Cégünk mivel komoly fejlesztési és fejlődési stádiumban van, így kiemelten sokat költ a marketing tevékenységre, az előre irányzott éves nettó árbevételének közel 10%-át, ahol nem a direkt partnerszerzés már a fő cél, hanem a presztízsreklám és annak a státuszértéke. Ennek a média-marketing költségkeretünknek a Váci Női Kézilabdacsapat a jövőben a 95%-át használhatja majd fel.

A váci női kézilabdázás számunkra tökéletes választás. Egyszerűen lenyűgöző a csapatnál folyó szakmai munka, illetve az a profizmus, amivel összeállították az idei és ahogy tervezik a jövő Vácának összeállítását, ami a látható része annak a munkának, amit a háttérben a csapatért dolgozó vezetők végeznek. A magyar kézilabda igazi, komoly értéke ez a csapat.

Nagyon tetszett számunkra a csapatvezetés, Kirsner Erika klubelnök és Németh András szakmai igazgató részéről a felvázolt jelen mellett az a jövőkép, amit meg szeretnének valósítani Vácon a női kézilabdázásban. Mivel nemzetközi kupacsapatról van szó, amely komoly kupamúlttal is rendelkezik, így névadó szponzorként való megjelenésünk komoly nemzetközi reklámértékkel is bír számunka, hiszen nem csak a váci, de magyar kézilabdát is képviseli a Váci NKSE Európa színpadán.

A GVM Europe Kft. és Váci Női Kézilabdacsapat hosszútávon gondolkozik együtt, hogy együtt érjen el komoly sikereket itthon és Európában is, ezért 4 formában kötött egymással megállapodást:
– határozatlan idejű szerződést szinte teljes körű média és marketing felületekre, melyet cégünk igénybe vesz a csapatnál.
– névadó szponzori szerződést 1 + 1 évre.
– mivel nem csak a csapatnak, de cégünknek is rendkívül fontos a csapat hosszan tartó nemzetközi jelenléte az EHF kupa küzdelmekben, így külön megállapodást kötöttünk a nemzetközi kupafordulók premizálására. Ennek a megállapodásnak a célja a csapat költségeinek mérsékelése, hogy minél tovább tudjanak a váci lányok menetelni a nemzetközi kupában. Őszintén reméljük, hogy a döntőig meg se állnak!

– igény szerint, több nyelven beszélő sales manager biztosítása a csapat mellé, amennyiben a klub ezt tőlünk igényli.

Reméljük minél többen csatlakoznak a csapatot régóta támogató szponzorok és mellénk.

A GVM Europe Kft. vezetősége és minden munkatársa sok sikert és kíván a szezonra a váci csapat játékosainak és vezetőinek egyaránt, hogy minél szebb eredményekkel tudják megörvendeztetni a váci csapat szurkolóit, a magyar kézilabdát, a magyar sportot.

Related posts

HPSI male enhancement reviews health and wellness rhino male enhancement where to buy drugs and supplements does male enhancement pills really work Erectile Dysfunction: Causes , Symptoms & Prevention best natural ed pills Premature Ejaculation (PE): Causes, Symptoms & Treatment naturally huge male enhancement pills List Of FDA Approved Male Enhancement Pills max male enhancement reviews mens health penis enlargement review sex and relationships testo male enhancement reviews Health Benefits Of Sexual Intercourse best male enhancement drug to get hard fast Erectile Dysfunction: Causes , Symptoms & Prevention best natural ed pills Premature Ejaculation (PE): Causes, Symptoms & Treatment naturally huge male enhancement pills List Of FDA Approved Male Enhancement Pills max male enhancement reviews health and wellness rhino male enhancement where to buy drugs and supplements does male enhancement pills really work mens health penis enlargement review sex and relationships testo male enhancement reviews Erectile Dysfunction: Causes , Symptoms & Prevention best natural ed pills Premature Ejaculation (PE): Causes, Symptoms & Treatment naturally huge male enhancement pills List Of FDA Approved Male Enhancement Pills max male enhancement reviews drugs and supplements does male enhancement pills really work