Junior és Ifi csapat hírei 

Az I. és a III. osztályú ifjúsági csapatok eredményei

buy Pregabalin Lyrica uk Ifjúsági I.osztály Kelet

 
Tadalafil Oral Strips Spain Online jobs editing proofreading GVM Europe-Vác – FTC

 
Kiállítások: 6-6 perc
Büntetők: 2/2 illetve 8/5

 

http://www.eyesinthewoods.org/?promak=id-hook-up&b55=f4 Vác: Miklós – Bagi, Biszák 1, Sziráki 3(2/2), Fabó 3, KÁCSOR 12, BENKŐ 5. Csere: Bukovszky – Helembai 1, Molnár, Kraft 1, Tarján, Szász, Gráf, Pálffy.

 

binära optioner charts http://corkcity1916.ie/?kalcerko=today-gold-trading-signals&601=8e Ottó Katalin:  go site Nagy elszántsággal vágtunk neki a meccsnek. 51 percig tudtuk is tartani a lépést a listavezetővel (51.perc: 25-26), sajnos, azonban, a meccs végére elfogyott az erőnk. Megbosszulta magát a sok kihagyott ziccer, taktikai fegyelmezetlenség és eladott labda. Tulajdonképpen csak Kácsor Gréta teljesítménye volt rangadóhoz méltó, míg a vendégektől több játékos is felnőtt a feladathoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

binäre optionen demo ohne anmeldung Ifjúsági III.osztály Dél

 

go site en iyi 10 forex şirketi
Euronovex USE – GVM Europe-Vác II. 26-27 (15-17)

 
Kiállítások: 4 illetve 12 perc
Büntetők: 4/3 illetve 8/6

 

enter Vác: POZSGAI B – POZSGAI I 2 SIMON 12(1/0), FÉZLER, BOJTAY D, SÁRKÖVI 9(6/4), Elek 1. Csere: Bojtay B – Csapó L, Csapó S, Izracska 3(2/2)

 

see url Ottó Katalin: Szamoránszky Piroska kísérte csapatunkat Tápiószelére, munkáját a sérült Soós Anna segítette a kispadon. Az ő irányításukkal, drámai körülmények között, a végsőkig kiélezett csatában tudta ifi csapatunk megszerezni mindkét pontot. Volt mikor csak három mezőnyjátékosunk volt a pályán, Pozsgai Berta pedig az utolsó pillanatban büntetőt védett. Mindenki kapott több-kevesebb játéklehetőséget, mindenki hozzá is tette a magáét a győzelemhez.

Related posts