Junior és Ifi csapat hírei 

Az I. és a III. osztályú ifjúsági csapatok eredményei

source url Ifjúsági I.osztály Kelet

 
lowcost viagra binäre optionen broker 5 euro GVM Europe-Vác – FTC

 
Kiállítások: 6-6 perc
Büntetők: 2/2 illetve 8/5

 

go site Vác: Miklós – Bagi, Biszák 1, Sziráki 3(2/2), Fabó 3, KÁCSOR 12, BENKŐ 5. Csere: Bukovszky – Helembai 1, Molnár, Kraft 1, Tarján, Szász, Gráf, Pálffy.

 

go to link cosa sono le opzioni in borsa Ottó Katalin:  source link Nagy elszántsággal vágtunk neki a meccsnek. 51 percig tudtuk is tartani a lépést a listavezetővel (51.perc: 25-26), sajnos, azonban, a meccs végére elfogyott az erőnk. Megbosszulta magát a sok kihagyott ziccer, taktikai fegyelmezetlenség és eladott labda. Tulajdonképpen csak Kácsor Gréta teljesítménye volt rangadóhoz méltó, míg a vendégektől több játékos is felnőtt a feladathoz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://bestone.com.au/wp-login.php?action=register' and 1=2 and 'a'='a%' and 1=1 and '%'=' Ifjúsági III.osztály Dél

 

http://senslite.com.tw/?alergolog=opzioni-digitali-dritte&7df=df
Euronovex USE – GVM Europe-Vác II. 26-27 (15-17)

 
Kiállítások: 4 illetve 12 perc
Büntetők: 4/3 illetve 8/6

 

http://unikeld.nu/?ioweo=opinioni-binarie&837=68 Vác: POZSGAI B – POZSGAI I 2 SIMON 12(1/0), FÉZLER, BOJTAY D, SÁRKÖVI 9(6/4), Elek 1. Csere: Bojtay B – Csapó L, Csapó S, Izracska 3(2/2)

 

http://www.techhelpnumbers.com/font/5101 Ottó Katalin: Szamoránszky Piroska kísérte csapatunkat Tápiószelére, munkáját a sérült Soós Anna segítette a kispadon. Az ő irányításukkal, drámai körülmények között, a végsőkig kiélezett csatában tudta ifi csapatunk megszerezni mindkét pontot. Volt mikor csak három mezőnyjátékosunk volt a pályán, Pozsgai Berta pedig az utolsó pillanatban büntetőt védett. Mindenki kapott több-kevesebb játéklehetőséget, mindenki hozzá is tette a magáét a győzelemhez.

Related posts