Utánpótlás hírei 

I. osztályú Ifink most nem tudott nyerni, de III. osztályban szereplők nagy arányú győzelmet ünnepelhettek

Ifjúsági I.osztály Kelet

 
Debrecen – GVM Europe-Vác 33-30 (18-19)

 
Kiállítások: 6 illetve 2 perc
Büntetők: 10/8(!) illetve 4/3

 

Vác: BUKOVSZKY – Bagi 2, Biszák, SZIRÁKI 12(4/3), FABÓ 2, Helembai 3, BENKŐ 4. Csere: Fajth – Gráf, Pálffy 2, Tarján, Molnár 2, Szász, KRAFT 3.

 

Ottó Katalin: A nagyon széles taktikai repertoárral rendelkező debreceniek sorra váltogatták a védekezési és támadási variációkat. Ezekhez sikerült is alkalmazkodnunk, ami persze mindig beletelt egy kis időbe. Kár, hogy az utolsó 3 perc már nem volt elég erre. Egyszerűen összefoglalva az eseményeket, sajnos, éppen rosszkor lett vége a meccsnek. Bővebben fogalmazva, a játék majdnem minden elemében partiban voltunk a listavezetővel. Szélről és ziccerből is hibátlanok voltunk (19/19) Benkő Dorci, Sziráki Bogi, Kraft Viki, Pálffy Anna és Bagi Kata jóvoltából. A kapusteljesítmény lenyűgöző volt. Csak az átlövésekkel voltak ma komoly gondjaink. Legutóbbi meccsünket az átlövésekkel nyertük meg, ma pedig ez nem ment. Illetve az utolsó percekben a visszarendeződés. 56 percig vezettünk, a végét viszont elrontottuk. Nagyon sajnálom a pontok elvesztését, de büszke vagyok a többire. Bukovszky Anna szárnyalását a vendéglátók sem hagyták dícsérő szavak nélkül. Sziráki Bogi hatékony helyzetkihasználása (14/12) mellett nagyon fegyelmezetten hajtotta végre a megbeszélt mozgásokat a különféle védekezési variációkkal szemben, hozzátéve az egyéni kreativitását is. Fabó Kamilla 50 percig kiválóan irányította a védelmet, sajnos, nem volt azonos szintű cseréje. Kraft Viki is dícséretet érdemel, amikor pályára lépett, mindig hozzá tudott tenni valamennyit a játékhoz.
Sajnos, az utolsó 3 percben (57.perc:29-30) az eladott vagy hamar előtt labdáinkból vezettek gyors ellentámadásokat a hazaiak, amire nem tudtunk időben reagálni.

 

 

Ifjúsági III.osztály Dél

 


GVM Europe-Vác II – Tököl 25-12 (11-7)

 
Kiállítások: 2-2 perc
Büntetők: 2/0 illetve 5/2

 

 

Vác: Pozsgai B – Pozsgai I, Simon 6 (1/0), Sárkövi 4, Bojtay D 5, Soós 7, Fézler. Csere: Bojtay B – Izracska, Elek 3(1/0), Tamus, Juhász, Kósa

Ottó Katalin: Jól kezdtük a meccset (6.perc:5-1), aztán átvették a főszerepet a technikai és taktikai hibák. 6-8 perces periódusokon keresztül képtelenek voltunk gólt lőni. Ellenfelünk eközben apránként kapaszkodott felfelé. (27.perc:8-7). Egyenlíthettek is volna büntetőből, de ez szerencsénkre kimaradt. Ezután kicsit összeszedtük magunkat és ügyes labdaszerzések utáni lerohanás gólokkal beállítottuk a félidei eredményt. A szünetben volt bőven miről beszélni. Dícséretes, hogy a többség értette a szavaimat és a második félidőben egy teljesen más hozzáállású csapatot láthattunk a pályán. Meg is lett az eredménye, fokozatosan növeltük az előnyünket, a meccs végére érve el a legnagyobb különbséget. Mindkét félidőt figyelembe véve, Pozsgai Berta teljesítményét kell kiemelni, folyamatos jó teljesítménnyel járult hozzá a győzelemhez.

Related posts