Gyermekbajnokság hírei 

Megvan az első győzelem!

mon copain est inscrit sur un site de rencontre U13/1.osztály Kelet Alsóház

go site anbieter für binäre optionen
GVM Europe-Vác -Kecskemét 10-21 (7-8)

Kiállítások: 10 illetve 6 perc
Büntetők: 4/2 illetve 3/3

 

http://captainaugust.com/?koooas=analisi-tecnica-opzioni-digitali-pdf&c5c=40 GVM Europe-Vác – Orosháza 17-15 (11-7)
Kiállítások: 2-2 perc
Büntetők: 2/1 illetve 2/2

 

http://teentube.cz/?ertye=mujer-busca-hombre-olx-argentina&216=e5 Csapatunk tagjai a két meccsen:
Sztranyan Csenge – Balogh Gerda 3(1/1), Kraft Dorina, Gombos Panna (1/0), Szántai Hédi 1, Ormándi Lili 5(1/0), Burik Alexandra 2.
Csere: Kozma Kamilla – Fehér Dóra, Sztruhár Zita 9(3/2), Németh Maja 4, Bakter Fanni.

 

go go to site Ottó Katalin:  http://www.shyamtelecom.com/?siterko=trading-avec-iqoption&364=e9 Az első meccsen a hazaiak ellen a második félidő elején, döntetlen állásnál, kipontozódott az átlövőnk, ami a győzelmi esélyeinket lenullázta. Innen már a második meccsre taktikázva cserélgettem, ami végül nagy arányú vereséghez vezetett.

http://hardware2u.com.au/?kasas=lesbian-dating-website-nz&16d=6e A második mérkőzésen hatalmas elszántsággal játszottak a lányok, ami meghozta a gyümölcsét. Nagyon jó védekezéssel – melyből kiemelkedett Szántai Hédi, Ottó Kata és Németh Maja elnyűhetetlen lábmunkája – és bátor támadójátékkal – melyben leginkább Sztruhár Zita, Ormándi Lili, Burik Szandi és Balogh Gerda jártak az élen – sikerült komoly előnyre szert tennünk. A második félidőben volt ugyan egy hullámvölgyünk, de a hajrá jól sikerült, aminek a jutalma a győzelem volt. Nagyon nagyon gratulálok a lányoknak, mindenki sokat tett ezért a két pontért! Csak így tovább!

Related posts