Egyéb 

DKA Kiválasztó

Szia!

ZEDKA vagyok, egyike a DKA szuperhőseinek. Legfontosabb feladatom, hogy a szupererőmmel még jobb eredményekhez segítsem hozzá a DKA csapatait.

Mindannyian büszkék vagyunk arra, hogy a 2017/2018 évi szezonban a III. osztályban mi vehettük át a bajnokság aranyérmét Kim Rasmussentől, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányától.

Fontos előrelépés az életünkben, hogy a csapataink (ifjúsági és serdülő) az I. osztályban, illetve a Pest megyei felnőtt bajnokságban játszanak 2018. szeptemberétől.

A DKA az a regionális utánpótlás képző centrum, ahol Kirsner Erika (138-szoros magyar kézilabda válogatott, a Ferencváros és a Hypo Niederösterreich balszélsője, a Váci Női Kézilabda Sportegyesület elnöke) elnöksége alatt, Németh András (mester edző, a magyar női kézilabda válogatott szövetségi kapitánya, a Hypo Niederösterreich BL döntős sikeredzője) szakmai irányítása mellett az NBI-es Váci NKSE utánpótlás sportolói nevelkednek.

Büszkék vagyunk, hogy egy olyan csapat utánpótlásáról gondoskodhatunk, ahol 4 junior világbajnok, 2 ifjúsági Európa bajnoki ezüst érmes, 1 serdülő Európa bajnok és a 2013-as év világ legjobb kapusa játszik!

Ha te is szeretnél az Akadémia szuperhősei közé tartozni, 8. osztályos vagy, mindened a kézilabda és az az álmod, hogy profi kézilabdázó váljon belőled, akkor szívesen megismerkednénk veled a DKA III. évfolyam kiválasztóján,

2018. november 19-én hétfőn, 15.00 órától 18.00 óráig

a Vác Városi Sportcsarnokban (cím: 2600 Vác, Bán Márton utca 3.)

Jelentkezni a jelentkezési lap kitöltésével és határidőre történő visszaküldésével lehet. A szüleid töltsék ki, írják alá a jelentkezési lapot és küldjék el a zedka@dunakezi.hu e-mail címre, 2018. november 16-ig.

Hozd magaddal a felszerelésed (cipő, zokni, rövid nadrág, póló) és kérlek, hogy pontosan jelenj meg – mint egy profi sportoló! – 15.00 órakor!

Novemberben találkozunk!
ZEDKA

Jelentkezési lap letöltése itt!

Related posts