Felnőtt csapat hírei 

Csapatunkhoz “igazolt” a BioTechUSA

A sikeres megállapodást követően Európa egyik legnagyobb és legdinamikusabban fejlődő étrend-kiegészítő gyártója termékeik mellett, szaktanácsadással is támogatja csapatunkat a 2021/2022-es szezonban.

Egy sportcélokhoz igazított étrend minden sportoló életében központi szerepet tölt be, hiszen a bevitt tápanyagok minősége és mennyisége nagyban befolyásolja a teljesítményt. Ez azt is jelenti, hogy egy sportolói étrend összeállítása komoly szaktudást igényel. A BioTechUSA-val kötött partneri kapcsolat keretén belül a vállalat szakértői sporttáplálkozással kapcsolatos konzultációkkal is segítik majd csapatunk játékosait a következő szezonban.

“A BioTechUSA több mint 20 éve van jelen az étrend-kiegészítők piacán, ez idő alatt pedig nemcsak termékeinket, hanem (sport)táplálkozással kapcsolatos szaktudásunkat is folyamatosan fejlesztettük és fejlesztjük – mondta Tóth Szabolcs, a BioTechUSA marketingvezetője. Alapvető számunkra, hogy minél több embert támogassunk egy minőségibb, aktívabb életmód kialakításában, illetve, hogy hobbi- és élsportolókat egyaránt segítsünk céljaik elérésében. Ezért mindig nagy öröm számunkra, ha olyan elhivatott, lendületes és profi csapattal dolgozhatunk együtt, mint a Váci Női Kézilabda Sportegyesület.”

Related posts