Kisiskolás bajnokság hírei 

Legkisebbjeink ismét pályára léptek

get link get link U8 gyermekbajnokság, 2017. február 19. vasárnap, Vácrátót

 

Home based work brisbane autopzionibinarie recensioni DKA I. — Ipress Center-Vác 4-17 (2-9)

 

 

http://parklane.on.ca/xmlrpc.php?4231672047 opcje binarne kto za to płaci Kacsóné Ottó Ágnes: source url A mérkőzést megilletődően kezdtük, az 5.percben 2:2 volt az állás. Itt végre felébredtünk, és a következő 10 percben 7 gólt lőttünk, egyet sem kaptunk. A második félidőben folytattuk a gólgyártást, zsinórban ismét 7 gólt lőttünk. A helyzetkihasználásokkal voltak problémáink, sok ziccert hagytunk ki, de összességében nagyon elégedett voltam a játékkal.

 

see http://backyardgardensjoseph.com/?bioener=online-dating-country-folks&121=87 A csapat tagjai: Boros Csenge (1gól), Illyés Csenge (8gól), Kassai Lara (7gól), Matuk Tünde (1gól), Petrik Nóra

 


http://www.romagnamotorsport.it/?binarnewe=opzioni-binarie-60.it&fc4=fc Ipress Center-Vác — Pilisvörösvár  11-22 (4-10)

 

opzioni binarie in italiano Kacsóné Ottó Ágnes: A második mérkőzésünk nagyon hasznos volt. Egy erős csapat ellen játszottunk, kikaptunk, de a jövő szempontjából az ilyen mérkőzésekből lehet sokat tanulni. Az ellenfél gólerős játékosát nem tudtuk megállítani, a védekezésünk nem működött igazán jól. Támadásokban viszont nagyon szép megoldásokat láthattunk. A lányok végig harcoltak a lányok, nem adták fel. Nagy dicséret illeti őket.

 

source url A csapat tagjai: Boros Csenge, Illyés Csenge (5gól), Kassai Lara (5gól), Matuk Tünde (1gól), Petrik Nóra

Related posts

Leave a Comment