Gyermekbajnokság hírei 

U11-es felsőházi rájátszás beszámoló

U11 gyermekbajnokság, 2017. február 19. vasárnap
14:00 Budaörs KS KFT  —  Ipress center-Vác  21-13  (14-7)
Csapat: Majer Zsófia és Kozma Lili kapusok, Bakter Fanni Panna, Fehér Dóra(1), Ottó Katalin(3), Burik Alexandra Anna (2), Hajas Hanna, Vasas Vivien, Bartha Sára Boróka, Saáry Gerda, Maczkó Liza Eszter, Lőrik Laura, Németh Maja (7).
Turza Bernadett: Megilletődötten, lassan kezdtük a mérkőzést, 5 perc alatt 5 gólt kaptunk és egyet sem dobtunk. Lövéseink erőtlenek voltak, és az sem segített nagyobb fokozatra kapcsolni, hogy a 3 percben azonnali piros lappal büntették Bakter Fanni visszafutását a játékvezetők. Elvesztettük egyik irányító játékosunkat, így a amúgy is körülményes támadásunk még enerváltabb lett. Az első 10 perc végére kicsit felébredtünk, és fel tudtunk zárkőzni 3 gólos különbségre. A második 10 percben sem igazán álltunk a helyzet magaslatán, így megérdemelten vezetett félidőben ellenfelünk 7 góllal. A második félidőben lehetőség adódott, hogy szabadan játszunk, nem voltak megkötések, így ütőképesebben tudtunk pályára lépni. Ennek köszönhetően a második játékrészben már méltó ellenfelek lehettünk a fizikálisan és játékerőben is erősebb Budaörs csapatának.

 

 

16:00 Ipress Center-Vác  —  Érd  9-18 (2-10)
Csapat: Majer Zsófia és Kozma Lili kapusok, Bakter Fanni Panna (2), Fehér Dóra, Ottó Katalin (1), Burik Alexandra Anna(1), Hajas Hanna, Vasas Vivien, Saáry Gerda, Lőrik Laura, Maczkó Liza Eszter, Bartha Sára Boróka (1), Németh Maja (3).
Turza Bernadett: Kísértetiesen hasonló mérkőzést játszottunk, mint a Budaörs ellen. Az összeszokatlanság, és a bátortalan játék eredményeként az első félidőben 8 gólos különbséggel mentünk pihenőre. A második játékrészben ismét szabadon játszhattunk, bármikor cserélhettünk, ennek eredményeként ebben a játékrészben ismét jó partnernek bizonyultunk.
Fontos megjegyeznem, hogy mindkét mérkőzésen, mindkét játékrészben minden játékos pályára lépett, csak az nem volt mindegy, hogy milyen megkötésekkel és szabályokkal kellett azt tenniük.

Related posts

Leave a Comment