Kisiskolás bajnokság hírei 

U9 csapatunk ismét két győzelemmel tért haza

Kisiskolás bajnokság, U9 forduló, Gödöllő

 

 
Kacsóné Ottó Ágnes: A hétvégén ismét két győzelemmel zártuk az U9 fordulónkat. A lányok nagyon ügyesen, fegyelmezetten játszottak A védekezésünk bombabiztos volt.

 


Pilisvörösvári KSK  –  IPRESS CENTER-VÁC  10-20  (3-10)

 

 
Az első mérkőzésünket az a Pilisvörösvár ellen játszottuk, akit ősszel, náluk, egy küzdelmes mérkőzésen csak 1 góllal tudtunk legyőzni. Úgy készültünk, hogy egy nehéz mérkőzés vár ránk. Ehhez képest 1:1 után már nem tudták a lépést tartani velünk a vörösváriak. A 6. percben már 2:4, majd a 12. percben már 2:9 volt az előnyünk. A határozott, kemény, hibátlan védekezésünknek köszönhetően nem hagytuk az ellenfelet eljutni a saját hatosunkig. Amikor pedig mégis eljutottak lövésig, azt a kapusaink védték ki. A félidőben 7 gólos előnnyel fordultunk. Második félidőben sem álltunk le, védekezésünk nagyon jól működött, támadásokban is nagyon pontosan játszottunk, nem remegtünk meg, és végig növeltük az előnyünket. Nagyon tetszett, hogy az utolsó lefújásig koncentráltak a lányok, azt csinálták, amit kértem és nem engedtek ki egy pillanatra sem.

 
Csapat tagjai: Brjeska Bernadett (1gól), Csányi Mira (3gól), Erdei-Nagy Csenge (2gól), Erdei-Nagy Lara (5 gól), Feles Réka (1gól), Kacsó Noémi (4 gól), Kiss Fruzsina (1 gól), Radzik Gréta (3gól), Sinkó Bettina

IPRESS CENTER-VÁC – Főnix ISE 29-7 (14-5)

 
A második mérkőzésünkön is végig pontosan, hiba nélkül játszottunk. Mind védekezésben, mind támadásban nagyon szép megoldásokat láthattunk. Külön öröm, hogy az edzéseken sokat gyakorolt technikai elemeket már mérkőzésen is meg tudják valósítani a lányok. A félidőben 9 gólos előnnyel fordultunk. A második félidőben tovább növeltük az előnyünket, mely a végére 22-re nőtt. Öröm, hogy mindenki sokat tudott játszani.
Csapat tagjai: Brjeska Bernadett (2 gól), Csányi Mira, Erdei-Nagy Csenge (2 gól), Erdei-Nagy Lara (8 gól), Feles Réka (4 gól), Kacsó Noémi (7 gól), Kiss Fruzsina (4 gól), Nagy Vivien, Radzik Gréta, (1gól), Sinkó Bettina (1 gól)

Related posts

Leave a Comment