Utánpótlás hírei 

A juniorok 15 góllal nyertek az Érd ellen

Ipress Center-Vác — Érd  34-19 (19-9)
Vác: MIKLÓS – BAGI 5, BATÓ 11(2), SZIRÁKI1, FABÓ 2, KÁCSOR 11, KOVÁCS 1. Csere: Gergely – Soós, Páll, MOLNÁR 1, Krafcsik 1, Helembai 1, Biszák, Kraft.
Kiállítások: 6 illetve 12 perc
Büntetők: 2/2 illetve 4/3
Ottó Katalin: Nagyon fegyelmezetten, egységesen védekezve kezdtük a meccset, ami magabiztosságot adott. Ezért a teljes kezdősor dícséretet érdemel. A kapus-sánc kapcsolat kiválóan működött, a Fabó-Kácsor védőpáros 10 lövést sáncolt, a kapusok pedig megbízhatóan érkeztek a lövősávokba. Teljesítményük ma is 50% fölött volt. Jól használtuk ki a vendégek támadó-védő cseréjét, a lerohanásaink nagyon hatékonyak voltak, így a 20.percben már komoly előnyre tettünk szert (14-5). Kácsor Gréti, Bató Lili és Bagi Kata kb. 80%-os hatékonysággal értékesítették szebbnél szebb helyzeteiket, ők hárman összesen 27 gólt vállaltak. A cserepadról beszálló Molnár Regina játéka hétről hétre egyre meggyőzőbb, ma is önzetlenül szolgálta ki társait. Emberelőnyös helyzeteinket is magabiztosan használtuk ki.

A meccs legjobbja Bató Lili volt, aki a három belső poszt mindegyikén kiválóan játszott, eredményes volt talajról, felugrásból, betörésből, gólpasszokat adott, büntetőket, kiállításokat harcolt ki, és nem utolsó sorban a védőmunkája is hibátlan volt. Ő minden meccsen igazi példaképe lehet a társainak, mert lehetetlent nem ismerve küzd, hajt, segíti a fiatalokat, megbízható vezére a junioroknak. Tarján Dóri az ifi meccsen megsérült, a helyén Kraft Viktória debütálhatott a junior csapatban és ügyesen oldotta meg feladatát.

Related posts

Leave a Comment