Kisiskolás bajnokság hírei 

A legkisebbek két szép győzelmet arattak

U8 gyermekbajnokság, 2017. március 18. szombat, Penc

 

 

DKA II.  —  Ipress Center-Vác  6-30 (3-15)

 

 

Kacsóné Ottó Ágnes: A mérkőzésekre először közösen, busszal mentünk. Bár nem utaztunk messzire, de hozzá kell szokniuk, hogy kicsit önállóbban intézzék a mérkőzések előtti és utáni tennivalóikat. A bemelegítés után már rutinosabban léptek a lányok pályára, nem illetődtek meg, nagyon pontosan kezdtünk. A 7. percben már 1:11 volt az állás. Nagyon szép támadásokat vezettünk, és ezen a szinten a védekezésünkkel sem volt semmi gond. A mérkőzésre feladatként a minél több tiszta labdaszerzést tűztem ki célul, amit nagyon szépen megvalósítottak a lányok. Szerencsére mindegyikük olyan „labdabiztos” már, hogy egy elcsent labda után hiba nélkül kapura vezeti és meg is lövi a labdát. A második félidőben folytattuk a gólgyártást, és még matematikailag is ugyanazt az eredményt értük el, mint az első félidőben. Vagyis mindkét játékrész 3:15-ös részeredménnyel zárult, így alakult ki a 6:30-as végeredmény.

 

A csapat tagjai: Boros Csenge (8 gól), Berta Petra, Hevér Fanni, Illyés Csenge (10 gól), Kassai Lara (7 gól), Matuk Tünde (4 gól), Petrik Nóra (1 gól)

Csömör SSZN KFT. —  Ipress Center-Vác  1-28 (1-14)

 

Kacsóné Ottó Ágnes: Nagyon szép támadásokat vezettünk és a védekezésünk is tökéletesen működött. Ismét sok tiszta labdaszerzést és egyéni indulást láttunk. Mi megint ugyanannyi gólt szereztünk mindkét félidőben, de az első félidőben az ellenfelünk tudott egy szépítő gólt lőni. A mérkőzésen ismét gólzáport láttunk, 1:28-as végeredménnyel. Nagy boldogság, hogy csapatunkból mindenki szerzett gólt.

 

A csapat tagjai: Boros Csenge (3 gól), Berta Petra (2 gól), Hevér Fanni (1 gól), Illyés Csenge (11 gól), Kassai Lara (6 gól), Matuk Tünde (4 gól), Petrik Nóra (1 gól)

Related posts

Leave a Comment