Kisiskolás bajnokság hírei 

Ismét két győzelemmel tért haza az U9-es csapat

Kisiskolás bajnokság, U9 forduló, Tápiószentmárton

A hétvégén ismét két győzelemmel zártuk az U9 fordulónkat. A lányok nagyon ügyesen, fegyelmezetten játszottak.

 
Dunavarsányi TE — IPRESS CENTER-VÁC 8 – 33 (3-16)

 
Kacsóné Ottó Ágnes: Ezen a napon mindkét mérkőzésünkön gólzáport láthattunk. Volt néhány kihagyott ziccerünk, de ezt itt simán belefért. Helyenként nagyon szép volt a csapatjátékunk, de a mérkőzéseken inkább a labdaszerzésből az egyéni lerohanások domináltak.
Csapat tagjai: Brjeska Bernadett (3 gól), Csányi Mira (1 gól), Erdei-Nagy Csenge (6 gól), Erdei-Nagy Lara (8 gól), Kacsó Noémi (6 gól), Kiss Fruzsina (7 gól), Krajnyik Lilien, Schlenk Flóra, Sinkó Bettina (2 gól)

IPRESS CENTER-VÁC — Dunakanyar Kézilabda Akadémia 35 – 4 (19-1)

 
Kacsóné Ottó Ágnes: A mérkőzésekre aznap együtt utaztunk. Ez a mérkőzés is hasonló volt az elsőhöz. Sajnáltam, hogy nem sikerült mindenkink gól szerezni ma. Barátnő a barátnője és osztálytárs az osztálytársa ellen játszott. Néhány játékosnak ez még igazán furcsa volt, de a mérkőzés utáni közös hot-dog ebéd és hazafelé a buszút ettől függetlenül ismét nagyon vidám hangulatban telt, jól szórakoztak a lányok.
Csapat tagjai: Brjeska Bernadett (5 gól), Csányi Mira, Erdei-Nagy Csenge (6 gól), Erdei-Nagy Lara (6 gól), Kacsó Noémi (7 gól), Kiss Fruzsina (7 gól), Krajnyik Lilien, Schlenk Flóra, Sinkó Bettina (4 gól)

Related posts

Leave a Comment