Gyermekbajnokság hírei 

Beszámoló a fiatalabb U13-as csapat mérkőzéseiről

U13 III. osztály, felsőházi rájátszás, 2017. március 26 vasárnap.

 
9:00 Gödi SE  —  Ipress Center-Vác 13 – 17  (9-7)
Csapat: Majer Zsófia –kapus, Németh Maja (2), Konecsni Regina, Gombos Panna (1), Ormándi Lili (4), Szántai Hédi (4), Ottó Katalin, Pataki Noémi (1), Cs. Nagy Olga (1), Balogh Gerda (3), Burik Alexandra, Nagy Luca, Erdővölgyi Virág (1).


14:00 Ipress Center-Vác — Budaörs KC 13 – 19 (5-10)
Csapat: Majer Zsófia és Kozma Kamilla –kapus, Németh Maja, Konecsni Regina, Gombos Panna (1), Ormándi Lili (5), Szántai Hédi (4), Ottó Katalin (1), Pataki Noémi, Cs. Nagy Olga, Balogh Gerda (1), Burik Alexandra (1), Erdővölgyi Virág.
Turza Bernadett: „A Göd elleni mérkőzés első félidejében kicsit átforgatott, nem megszokott posztokon játszó csapattal kezdtünk, ami meg is látszott az eredményen, hiszen 8 perc alatt mindössze 1 gólt sikerült lőnünk. Már nem azért mert nem voltak meg a helyzetek, 100% -os tiszta ziccerekben sokat hibáztunk. Aztán helyre tettük kinek mi a feladata, és elkezdtünk felzárkózni. A második félidőben a lassú körülményes támadást felváltotta a lendületes támadásvezetés és abból történő befejezések, így sikerült fordítanunk. Jól védekeztünk és külön öröm volt számomra, hogy fizikálisan végig bírtuk a két félidőt. Mint már többször hangsúlyoztam fontos, hogy a belső posztokon történő mozgásokat, cseleket minden játékos elsajátítsa. Megtanulja, mikor milyen időben, milyen lendülettel kell ráindulni egy-egy labdára ……stb. Ennek gyakorlása volt a feladat ezen a mérkőzésen.
A Budaörs elleni találkozó feladata az egy-egy elleni védekezés, valamint az 5+1 védekezés gyakorlása volt. Előbbit több – kevesebb sikerrel tudtuk megoldani, az első falt még csak megvolt, de az azt követő lábbal történő mozgás már hiányzott. Az 5+1 védekezést a második félidőben alkalmaztuk, tetszett az egymás segítése a védőmunkában. Támadásban az első meccshez képest erőtlenek voltunk. Ami leginkább zavaró volt számunkra az a vax használata, ugyanis mi még nem élünk ezzel a segédeszközzel, csak akkor találkozunk vele, ha meccsen vagyunk. Mind egyéni mind csapat szinten voltak szép megoldások. Lassan kezdem látni a majd 1 éves munka nyomait. ”

Related posts

Leave a Comment