Gyermekbajnokság hírei 

Véget ért az U11 gyermekbajnokság felsőházi rájátszása

2017. április 01. szombat
10:00 Ipress Center-Vác – Budaörs   11 – 19 (2-5)
Csapat: Majer Zsófia kapus, Bakter Fanni, Ottó Katalin (1)Fehér Dóra , Sztruhár Zita Zsófia (5), Hajas Hanna, Burik Alexandra (4), Németh Maja , Vasas Vivien, Kraft Dorina (1), Lőrik Laura, Kaszás Szonja.


12:00 Érd — Ipress Center-Vác  15 – 13 (6-8)
Csapat: Majer Zsófia kapus, Bakter Fanni, Ottó Katalin (2), Fehér Dóra , Sztruhár Zita Zsófia (5), Hajas Hanna, Burik Alexandra (2), Németh Maja (3) , Vasas Vivien, Kraft Dorina (1), Lőrik Laura, Kaszás Szonja.


Turza Bernadett: „Cegléd adott otthont az U11 gyermekbajnokság felsőházi rájátszás, utolsó fordulójának. Az első mérkőzésen nehezen találtuk magunkat, igazából egyetlen szó, amivel jellemezhető volt teljesítményünk a FEGYELMEZETLENSÉG. A történteket és észrevételeimet a mérkőzést követően játékosaimmal átbeszéltem, bíztam benne, hogy az Érd elleni mérkőzésre kicsit összeszedjük magunkat. Így is történt. A két mérkőzés célja az volt, hogy a korábbi (3. forduló) 8 illetve 9 gólos különbségből faragjunk (Budaörs ellen 8 gólos, Érd ellen 9 gólos vereség). A Budaörs ellen sajnos nem sikerült, ám az Érd ellen majdnem meglepetést szereztünk. Mindössze 2 góllal bizonyult jobbnak az érdi U11. A felsőházi rájátszást a 6 helyen zártuk. A kalkulált mérkőzéseket hoztuk, a többi – erősebb – csapat ellen a javuló teljesítményt elértük.

Összefoglalva a 2016-2017 évi U11 gyermekbajnokság tapasztalatait.
Közel 1 éve dolgozom együtt a 2004 – 2005 korosztállyal. Mint edző, mint pedagógus rengeteg tapasztalatot szereztem. Kicsit lassan, de mostanra már egész jól összecsiszolódtunk. Jó volt látni, hogy napról – napra, hétről – hétre egyre jobban megértjük egymást, edzésen, mérkőzésen egyaránt.
A bajnokság végére igazán kis harcos tigrisekké változtunk. Volt, hogy egy-egy mérkőzésen nagyon komoly érzelmek szabadultak fel játékosokból és természetesen edzőből egyaránt. Felejthetetlen pillanatokat szereztünk magunknak és természetesen annak a szülőkből, családtagokból, barátokból álló szurkolótábornak, akik egyetlen mérkőzést sem hagytak ki, mindig ott voltak mellettünk, hogy osztozzanak a csapat örömében és bánatában egyaránt. Véleményem szerint a fejlődés szemmel látható, hiszen meccsről – meccsre egyre több magabiztosságot láttam a lányokban. Köszönöm Németh Lilla kollégámnak, hogy szükség esetén a 2006 korosztályú csapatából kiegészítette a csapatot. A 2005. születésű U11 korosztályos bajnokság a régió bajnoka címért folytatódik tovább.

Related posts

Leave a Comment