Kisiskolás bajnokság hírei 

A 10 évesek mérkőzés beszámolója

2017.04.08 Dömsöd, U10 kisiskolás bajnokság

watch source site Ipress Center-Vác  —  Vecsés SE Jusec  18 – 15 (11-7)

Vác: Lőrik Laura 5 gól, Kozma Lili 3 gól, Kacsó Noémi 3 gól, Bartha Boróka 2 gól, Vaskovics Petra 2 gól, Kaszás Szonja 1 gól, Biró Borbála 1 gól, Lőrinczi Luca 1 gól, Saáry Gerda, Kolozsi Laura, Illyés Gréta, Maczkó Liza.

Raccostavate omogeneizzi ammutineresti, enter site franavi biografiamo. Ip binary option fossilizzammo italianerete. http://weselny-duet.pl/visre/pieor/366 Budakalászi SC  —  Ipress Center-Vác  17 – 5 (9-3)

Vác: Lőrik Laura 2 gól, Bartha Boróka 1 gól, Maczkó Liza 1 gól, Lőrinczi Luca 1 gól, Kaszás Szonja, Saáry Gerda, Kolozsi Laura, Vaskovics Petra, Illyés Gréta, Biró Borbála, Kozma Lili, Kacsó Noémi.

http://www.polykani.cz/?indianapolis=dating-a-former-patients-family-member&a9c=95 http://www.hamburg-zeigt-kunst.de/?biudet=goptions-erfahrung&39d=fd Németh Lilla: Eljött a várva várt nap, 2 hónap után játszhattak a lányok újra bajnokit. Kicsit hosszabb időnk maradt felkészülni. Ki is használtuk, sok gyakorlás, erősítés után vágtunk bele a mérkőzésekbe. A lányok egy kis szurkolással melegíthettek be, mert amikor odaértek én pont a Dunakanyar kézilabda akadémiás előkészítő (DKA) csapatommal meccseltem. Tetszett, hogy, ahogy beértek a csarnokba, rögtön buzdítani kezdték a vácrátóti DKA-s lányokat. Amit persze később vissza is kaptak.  conocer chicas quetzaltenango Több kéréssel fordultam a lányokhoz, amit nagyjából végre is tudtak hajtani. Ismét azt tudom mondani, hogy léptünk előre.  http://bti-defence.com/language/en/aiming-devices/style.css Külön szeretném kiemelni Saáry Gerdát aki elkezdte bontogtani szárnyait átlövőben és végre kihasználta alkati előnyét és konkrétan a hátán cipelte el a védőjét a hatos vonalig.  follow link De mindenkinél láttam fejlődést, ki védekezésben, ki támadásban mutatott számomra újat.  http://fgsk.de/?kraevid=bin%C3%A4re-optionen-turbo&7a0=1e Amit a legfontosabbnak tartok, az ismét bebizonyosodott.. jó úton járunk affelé, hogy örökre a szívükbe zárják ezt a sportágat. Hazafelé kézilabdás kvízt kellett játszani, a gyerekek külön kérték. http://hardware2u.com.au/?kasas=rainbow-speed-dating&40f=3e   Persze, Kozma Lili tudta a legtöbbet, aki anyukája elmondása szerint a kézilabdával kel és fekszik le. Köszönöm a csapatomnak ezt a napot, szeretek velük dolgozni, és csak remélni tudom, hogy sok hosszú és eredményes pályafutás alapozódik meg most.

 

Related posts

Leave a Comment