Kisiskolás bajnokság hírei 

A 10 évesek mérkőzés beszámolója

2017.04.08 Dömsöd, U10 kisiskolás bajnokság

follow site http://moragbrand.com/?ljap=piattaforme-opzioni-binarie-demo&bf6=e5 Ipress Center-Vác  —  Vecsés SE Jusec  18 – 15 (11-7)

Vác: Lőrik Laura 5 gól, Kozma Lili 3 gól, Kacsó Noémi 3 gól, Bartha Boróka 2 gól, Vaskovics Petra 2 gól, Kaszás Szonja 1 gól, Biró Borbála 1 gól, Lőrinczi Luca 1 gól, Saáry Gerda, Kolozsi Laura, Illyés Gréta, Maczkó Liza.

1 minute forex scalping strategy see url Budakalászi SC  —  Ipress Center-Vác  17 – 5 (9-3)

Vác: Lőrik Laura 2 gól, Bartha Boróka 1 gól, Maczkó Liza 1 gól, Lőrinczi Luca 1 gól, Kaszás Szonja, Saáry Gerda, Kolozsi Laura, Vaskovics Petra, Illyés Gréta, Biró Borbála, Kozma Lili, Kacsó Noémi.

http://ithu.se/ru/summering-av-oer-projektet-i-lund-inbjudan/ see url Németh Lilla: Eljött a várva várt nap, 2 hónap után játszhattak a lányok újra bajnokit. Kicsit hosszabb időnk maradt felkészülni. Ki is használtuk, sok gyakorlás, erősítés után vágtunk bele a mérkőzésekbe. A lányok egy kis szurkolással melegíthettek be, mert amikor odaértek én pont a Dunakanyar kézilabda akadémiás előkészítő (DKA) csapatommal meccseltem. Tetszett, hogy, ahogy beértek a csarnokba, rögtön buzdítani kezdték a vácrátóti DKA-s lányokat. Amit persze később vissza is kaptak.  go site Több kéréssel fordultam a lányokhoz, amit nagyjából végre is tudtak hajtani. Ismét azt tudom mondani, hogy léptünk előre.  follow link Külön szeretném kiemelni Saáry Gerdát aki elkezdte bontogtani szárnyait átlövőben és végre kihasználta alkati előnyét és konkrétan a hátán cipelte el a védőjét a hatos vonalig.  source link De mindenkinél láttam fejlődést, ki védekezésben, ki támadásban mutatott számomra újat.  binary option platform Amit a legfontosabbnak tartok, az ismét bebizonyosodott.. jó úton járunk affelé, hogy örökre a szívükbe zárják ezt a sportágat. Hazafelé kézilabdás kvízt kellett játszani, a gyerekek külön kérték. fx option trader jobs   http://www.tentaclefilms.com/?yutie=fare-trading-con-credito-telefonico&cc8=26 Persze, Kozma Lili tudta a legtöbbet, aki anyukája elmondása szerint a kézilabdával kel és fekszik le. Köszönöm a csapatomnak ezt a napot, szeretek velük dolgozni, és csak remélni tudom, hogy sok hosszú és eredményes pályafutás alapozódik meg most.

 

Related posts

Leave a Comment