Junior és Ifi csapat hírei 

A juniorok nagyarányú győzelme a Kisvárda ellen

Ipress Center-Vác — Kisvárda  39-19 (21-10)

 
Vác: MIKLÓS – BAGI 10, BATÓ 6(1), Sziráki 3, Fabó 2, KÁCSOR 6, Helembai 1.
Csere: GERGELY – PÁLL 3, MOLNÁR 2, Tarján, Krafcsik 2, Benkő 1, Kraft 1, BISZÁK 1, Kovács 1.
Kiállítások: 6 illetve 2 perc
Büntetők: 1/1 illetve 5/5

Ottó Katalin: Győzelem volt az elvárás hazai pályán a sereghajtó ellen. Ebben a szellemben kezdtük a meccset. Védőfalunk szorosan zárt, ketteseink időben ütköztek a jól cselező kisvárdaiakkal, középső védőink megbízhatóan sáncoltak. Mindenki sokat segített jobbra-balra, a legritkább esetben nyílt rés a falon. A legkiemelkedőbb védőmunkát Kácsor Grétától láthattuk, de a többiek is igazán odatették magukat. A megszerzett labdákkal sorra vezettük gyors ellentámadásainkat, amelyek többségét sikerült rendezetlen védelem ellen gólra váltanunk. (20.perc: 12-4) Bagi Kata keze gyakran villant (11 lövésből 10 gól), ellenállhatatlanul játszott. Szélről és indításból is nagyon magabiztos volt. Kata meccsről meccsre egyre megbízhatóbb, egyre érettebb játékot mutat. Bató Lili ma is nagy hasznára volt a csapatnak. Jól értékesítette a helyzeteit (8/6), büntetőt, sárgalapokat harcolt ki, önzetlenül szolgálta ki társait, csupa jó döntést hozott. Kácsor Gréti hamar emberfogót kapott, ami nem nagyon akadályozta akarata érvényesítésében. Kiválóan vitte fel a labdát, összeszedetten, látványosan játszott. Hat gólig és tíz gólpasszig jutott. Fabó Kamilla jó zárásokkal és sok mozgással bontotta meg a kisvárdai falat. Sziráki Bogi inkább védekezésben nyújtott ma kiemelkedőt, hiszen a vendégek legjobban cselező embereit semlegesítette. A balszélen kezdő Helembai Lilla kipattanókat szerzett és felkanyarodva gólt is lőtt.
Hamar elkezdtem cserélni, mindenki pályára került és legnagyobb örömömre szinte kivétel nélkül jól gazdálkodtak a játékpercekkel. A különbség folyamatosan nőtt a javunkra. (47.perc: 31-16).
Balszélen Benkő Dorottya személyében újoncot avattunk. Két hete érkezett hozzánk és első meccsén góllal mutatkozott be. Rajta kívül ifi csapatunk házi gólkirálya, Kraft Viktória is megszerezte első ‘junior’ találatát.

Related posts

Leave a Comment