Serdülő csapat hírei 

Kiemelt serdülő mérkőzés beszámoló

dating std http://melroth.com/?komp=traiding-opzioni-binarie&014=39 Kiemelt serdülő bajnokság, Budaörs, 2017. április 9.

http://havanatranquility.com/daeso/33  
source site http://weselny-duet.pl/visre/pieor/175 Budaörs Handball — Ipress Center Vác 17 – 23 (4-14)

 
816e86b51c34c4b6d1df7eaf684973c4 citas de hombres sabios Kacsóné Ottó Ágnes: http://ortdestreffens.de/?yabloko=einfach-traden-lernen-bdswiss&84f=1a Nyári József kollégám az U13 csapatunkkal meccsezett vasárnap Hajdúnánáson, ezért én mentem a serdülőkkel Budaörsre. Az ellenfelünk ismeretlen volt számunkra. A mérkőzés előtt azt kértem a lányoktól, hogy a védekezésünkön legyen a fő hangsúly, mert a saját támadójátékunkat már ismerjük, de az ellenfelét a mérkőzés elején kell gyorsan kiismernünk. Szoros hatosfalas védekezést alkalmaztunk, sok lábmunkával, egymást segítve. Kértem, hogy a támadásokban az indításokat, lerohanásokat ne alkalmazzuk, tartalékoljunk a végjátékra és inkább hosszan támadva, biztos helyzetekben fejezzük be a támadásainkat. A lányok fegyelmezetten be is tartottak mindent. Az első három percben nem született gól, minkét csapat ismerkedett egymással. Az első gólt mi lőttük a mérkőzés 4. percében. Innen nem volt megállás: 0-3, majd a 15.percben 1:9, az első félidő vége előtt 1 perccel pedig 3:14 volt az állás. Az ellenfelünk lőtte az utolsó gólt ebben a játékrészben (4:14). Itt végig a mi akaratunk teljesült. A második félidőben több különféle felállást kipróbáltam, mindenki sok játéklehetőséghez jutott. Az ellenfelünk is kereste önmagát, próbáltak felzárkózni, de a győzelmünk egy pillanatig sem forgott veszélyben. Nagyon szép támadásokat vezettünk és mindenki jól küzdött. Gratulálok a lányoknak és edzőjüknek, Nyári Józsefnek!

 
enter Csapat tagjai: Bukovszky Anna, Horváth Nadin (kapusok), Bojtay Dorina (2 gól), Csapó Luca, Csapó Sára, Fézler Fanni (1 gól), Juhász Evelin, Kovács Adrienn (6 gól), Molnár Anna(5 gól), Rigó Kíra, Simon Karolina (6 gól), Szász Dóra, Szorcsik Adél(2 gól), Tamus Mara(1 gól).

Related posts

Leave a Comment