Bérletárúsítás, EHF Kupa jegyinformációk

http://gryphus.com.br/?sokerpt=sinais-de-op%C3%A7%C3%B5es-binarias-gratis&1f7=5e http://boersenalltag.de/gsc_research_blog/newsletter_anmeldung/index.html Jegy és Bérletárak 2017-2018:

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=option-binary-robot&a19=1b A 2017-2018-as szezonra vonatkozó jegy és bérletáraknál nem lesz változás, a tavalyival megegyező áron lehet majd belépőjegyet valamint bérletet vásárolni. 

http://kaffehornan.se/invigning/ have a peek at these guys Felnőtt belépőjegy: 1.500 Ft
http://www.androidnewsheads.com/?tylymba=bin%C3%A4re-optionen-reich-werden&2e5=f6 Diák belépőjegy (6-18 éves korig): 1.000 Ft

http://thoughtden.co.uk/?stranuychelovek=vendere-file-online&91e=55 http://aliciamathlin.com/author/admin/page/3/Teach your children your values – don’t just teach them how to tie their shoes and do multiplication tables. Teach them how to think about the important things in life.

Helyreszóló bérlet: 20.000 Ft
(helyreszóló bérlet az A szektorban számozott helyekre! Az előző szezonban vásárolt helyreszóló bérlet tulajdonosoknak elővásárlási joguk van az adott helyre az első bajnoki mérkőzésig!)
original site Felnőtt bérlet: 15.000 Ft
where can i buy lisinopril online Nyugdíjas bérlet: 10.000 Ft

go A bérletek a hazai NB I.-es bajnoki és Magyar Kupa mérkőzéseinkre érvényesek!
Az EHF Kupa mérkőzésekre a bérletek nem érvényesek!

tastylia (tadalafil) 100% guarantee of pleasure A bérleteket a szeptember 9.-én megrendezésre kerülő Váci NKSE-Holon HC EHF Kupa mérkőzés előtt lehet majd megvásárolni a jegypénztárban!

http://khal.se/?serise=kan-man-kÃ Æ Ã Æ Ã â Ã Æ Ã Æ Ã â à â à ¶pa-Cialis-pÃ Æ Ã Æ Ã â Ã Æ Ã Æ Ã â à â à ¥-teneriffa ———————————————————————————————————————————————————
A Váci NKSE a 2017-2018-as szezonban indulhat az EHF Kupa küzdelmeiben.

http://igreppidisilli.it/?2jis=borsa-on-line&ec4=68 Csapatunk az 1. fordulóban az izraeil Holon együttese ellen lép pályára. Az oda-visszavágós rendszerű forduló mindkét mérkőzésére Vácott kerül majd sor, ugyanis a Holon csapata lemondott a pályaválasztói jogáról.
Az első összecsapásra 2017.szeptember 9.-én (szombaton) 18:00-tól, a másodikra pedig 2017.szeptember 10.-én (vasárnap) 14:30-tól kerül kerül majd sor a Váci Sportcsarnokban.

http://gsc-research.de/gsc/datenbank/datenbank/suchergebnis/suchdetailseite/index.html?tx_mfcgsc_unternehmen[showletter]=m A Váci NKSE EHF Kupa mérkőzésire nem érvényesek a megvásárolt szezonbérletek, a jegyek árai a bajnoki mérkőzések jegyárával megegyezőek (Felnőtt: 1.500 Ft, Diák belépőjegy (6-18 éves korig): 1.000 Ft)

Az EHF Kupa mérkőzéseinkre a jegyvásárolás a szokott módon történik, kizárólag az adott mérkőzés napján, a Sportcsarnok jegypénztárában vásárolhatóak meg a belépőjegyek! Jegy elővétel és jegyfoglalás nincs!
Általános jegyinformációk itt!