Kisiskolás bajnokság hírei 

U10-es csapatunk is megkezdte szereplését a bajnokságban

carbon dating metals
ejemplo de opciones financieras Kacsóné Ottó Ágnes:
mujer busca hombre los angeles Itthon, hazai környezetben játszottuk első két mérkőzésünket. Az ellenfeleink nem tudták felvenni a lépést a gyors és pontos játékunkkal.

go to link  

 

opções binárias wiki Váci NKSE – DKA I. 28-0 (18-0)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وسطاء ثنائية الخيار تقديم الحسابات التجريبية A mérkőzésen a pontos nyitott védekezésünknek köszönhetően nagyon sok labdát tisztán szereztünk, melyből indulni tudtunk. Sőt még ezen a szinten kevésbé gyakori félpályás indításokat is láthattunk, aminek nagyon örültem. Másik nagy pozitívumnak érzem, hogy csapatunk kivétel nélkül mindegyik tagja képes már egy labdaszerzés után az egész pályán végigvezetni a labdát és kapura lövéssel befejezni az egyéni támadást. Ilyenből sokat láthattunk ma. Szintén nagyon tetszett, hogy a lányok a lerohanások során a náluk jobb helyzetben lévő társuknak önzetlenül továbbpasszolták a labdát. Egy ilyen mérkőzésen ezek azok a jelek, melyekből látni, hogy nagyon jó úton haladunk.
buy tastylia oral strips online no prescription Csapat tagjai: (zárójelben az elért gólokkal):
Buczkó Viktória (kapus), Csányi Mira (1), Czikk Nóra (4), Fekete Flóra, Illyés Csenge, Kacsó Noémi (9), Kassai Lara, Kiss Fruzsina (6), Krajnyik Lilien, Nagy Vivien (kapus, 1), Perjési Csenge (1), Sinkó Bettina (6)

 

http://www.accomacinn.com/?falos=bin%C3%A4re-optionen-kalender binäre optionen kalender DKA III. – Váci NKSE 1:22 (0:14)

 

http://www.soundofthesirens.net/?delimeres=beste-strategie-bin%C3%A4re-optionen&f98=32
A második mérkőzésünk hasonló volt az elsőhöz. A labdaszerzések, lerohanások, indulások, félpályás indítások itt is pontosan, jól működtek. A rendezett védelem elleni támadást keveset tudtunk gyakorolni, ez majd egy másik mérkőzés feladata lesz. Mindenkit nagyon nagy dicséret illet, utolsó percig hajtottak, nem álltak meg, jól küzdöttek. A lányok a két mérkőzés között eltelt órákban igazi csapatként együtt bandáztak. Nagyon örülök, hogy ilyen jó kis baráti társaság alakult ki, igazi csapattá értünk össze. A szülők, szurkolók, hozzátartozók a mérkőzés végén kitettek magukért, minden játékos több maroknyi megérdemelt édességgel térhetett haza.

 

source site
Csapat tagjai: (zárójelben az elért gólokkal):

Buczkó Viktória (kapus), Csányi Mira (1), Czikk Nóra (1), Fekete Flóra, Illyés Csenge, Kacsó Noémi (7), Kassai Lara (1), Kiss Fruzsina (3), Krajnyik Lilien (kapus), Nagy Vivien (3), Perjési Csenge, Sinkó Bettina (6)

 

Related posts