Kisiskolás bajnokság hírei 

U10 csapatunk ismét jól szerepelt

A felnőtt csapat nemzetközi kupamérkőzése miatt a hazai környezet helyett Dömsödön játszottuk a következő fordulónkat.

 


DKA II. — GVM Europe-Vác 0-26 (0-14)

 
Kacsóné Ottó Ágnes: Igazi gólzáporos mérkőzést játszottunk. Sok labdát tisztán szereztünk, melyből indulni, indítani, lerohanni tudtunk.

 
Csapat tagjai: (zárójelben az elért gólokkal):
Buczkó Viktória (kapus), Csányi Mira (1), Czikk Nóra (4), Fekete Flóra, Illyés Csenge, Kacsó Noémi (8), Kiss Fruzsina (6), Krajnyik Lilien (1), Nagy Vivien (kapus), Sinkó Bettina (6)

 

GVM Europe – Vác – Pilisvörösvár KSK 12:13 (7:6)

 
Kacsóné Ottó Ágnes: A második mérkőzésünk nagyon hasznos volt. Bár a végén egy góllal kikaptunk, de a játék során nagyon sok olyan mérkőzés-szituációval találkoztunk, melyekből sokat tudnak a lányok tanulni. Nem sok gól esett, és igazán kiélezett, végig nyitott volt a mérkőzés. Az első gólt mi dobtuk, melyre az ellenfél egyből kettővel válaszolt. Nem hagytuk magunkat, egy gyönyörű 5 perces szakaszban egyhuzamban 4 gólt lőttünk. Nagyon tudatosan játszottunk. Az edzéseken megtanult alapjátékokat, keresztmozgásokat nagyon szépen végigjátszottuk. Az első félidőt végül egy góllal nyertük meg. A második félidő elején végig mi vezettünk, de sajnos a 10. percben megtorpantunk. Itt az ellenfelünk lőtt egy huzamban 3 gólt, amivel átvették az egygólos vezetést, melyet a mérkőzés végéig tartottak. A lányok végig jól küzdöttek. A belső hármasunk játékával és kapusaink teljesítményével nagyon elégedett vagyok, a szélsőinknek kellene egyik kicsit jobban felnőni a feladathoz.

 
Csapat tagjai: (zárójelben az elért gólokkal):
Buczkó Viktória (kapus), Csányi Mira, Czikk Nóra, Fekete Flóra, Illyés Csenge, Kacsó Noémi (3), Kiss Fruzsina (4), Krajnyik Lilien (1), Nagy Vivien (kapus, 1), Sinkó Bettina (3)

Related posts