Kisiskolás bajnokság hírei 

U10 csapatunk két győzelmet zsebelt be


source Ismét egy sikeres fordulón vagyunk túl, a lányok nagyon jól teljesítettek.
source GVM Europe–Vác — Kántor Anikó SE 15-13 (8-6)
opzioni binarie 60 secondi strategia rsi http://catnapfromtheheart.org/?biiterwe=currency-rates-in-india-live&71f=de Kacsóné Ottó Ágnes:  go site Egy nagyon hasznos mérkőzést játszottunk. Az első 5 percben ismerkedett egymással a két csapat, fej-fej mellett haladtunk. Aztán a félidő közepén az ellenfél 8 percig nem tudott gólt dobni, míg mi 4-szer is betaláltunk. A félidő végén kicsit leálltunk, így végül 2 gólos előnnyel fordultunk. A második félidő közepén ismét beindítottuk a rakétákat, 5 góllal is vezettünk, és pontosan, hibátlanul játszottunk. A végén ismét kicsit kiengedtünk, ezzel végül 2 gólos győzelmet értünk el. A kapusaink végig nagyon jól védtek, 2db hétméteres büntetőt is megfogtak, és a védekezésünk az egész mérkőzésen nagyon jól működött. A kötelező nyitott védekezést a lányok egyre pontosabban meg tudják valósítani, sőt, sokszor akkor is tovább alkalmazzuk, mikor már nem kötelező így védekezni. Fejben is és lábbal is jól bírják, és nagyon jól segítenek be egymásnak.
go to link Csapat tagjai: (zárójelben az elért gólokkal):
Buczkó Viktória (kapus), Csányi Mira (1), Czikk Nóra, Illyés Csenge, Kacsó Noémi (6), Kiss Fruzsina (5), Krajnyik Lilien, Nagy Vivien (kapus), Perjési Csenge, Sinkó Bettina (3)

 

http://www.mentzer-consult.de/?afinoes=bin%C3%A4re-optionen-ab-16-jahren&1a0=63 DKA III.  —  GVM Europe-Vác 2-24 (2-11)
http://www.banmark.fi/?aftepatius=chicas-alemanas-citas&3d8=18 forex eğitimi veren kurumlar Kacsóné Ottó Ágnes:  http://senslite.com.tw/?alergolog=opzioni-digitali-broker-con-pochi-soldi&fa6=a7 Nagyon pontosan, fantáziadúsan játszottunk. Az edzéseken tanult egyszerűbb és bonyolultabb támadás figurákat is jól megcsináltuk. Ez a mérkőzés összességében pont ezeknek a gyakorlására nagyon hasznos volt.
follow link Csapat tagjai: (zárójelben az elért gólokkal):
Buczkó Viktória (kapus), Csányi Mira (2), Czikk Nóra (4), Illyés Csenge, Kacsó Noémi (8), Kiss Fruzsina (4), Krajnyik Lilien (1), Nagy Vivien (kapus, 2), Perjési Csenge, Sinkó Bettina (3)

Related posts