Gyermekbajnokság hírei 

U11: Lejátszották 2017 utolsó meccseit

 

2017.11.25, Szombat, Göd

Farkasvár DSE —  GVM EUROPE-VÁC 28-12 (14-5)

Vác: Kozma, Maczkó kapusok – Lőrik 5 gól, Bartha-Saáry 2 gól, Lőrinczi-Bednárik-Illyés 1 gól, Kaszás, Biró, Gyuricza, Halász, Kolozsi, Tomán.

GVM EUROPE-VÁC — Dka I. 25-3 (15-1) 

Vác: Maczkó, Kozma kapusok – Kolozsi 6 gól, Bartha 5 gól, Kaszás-Lőrik-Lőrinczi 3 gól, Bednárik 2 gól, Saáry-Illyés-Halász 1 gól, Biró, Gyuricza, Tomán.

 

2017.12.17, Vasárnap, Vác 

Kántor Anikó SE — GVM EUROPE-VÁC 20-13 (12-5)

Vác: Kozma kapus – Lőrinczi 5 gól, Saáry 3 gól, Bartha 2 gól, Biró-Kaszás-Tomán 1 gól, Bednárik, Farkas, Gyuricza, Halász, Illyés, Kolozsi.

 

GVM EUROPE-VÁC — Dka II. 29-2 (15-1) 

Vác: Kozma kapus – Bartha 7 gól, Kolozsi 5 gól, Lőrinczi 4 gól, Biró-Illyés 3 gól, Bednárik-Saáry-Tomán 2 gól, Kaszás 1 gól, Farkas, Gyuricza, Halász.

 

Németh Lilla: Az utolsó 2 fordulóban vegyes teljesítményt nyújtottunk. Sajnos több csapattal, a régebb óta játszó Kase vagy Farkasvárral még nem igazán tudjuk felvenni a harcot. Helyenként nagyon jó dolgokat csinálunk, a baj az, hogy ezután 2 figyelmetlenség következik. Ezen próbalunk változtatni és a jó dolgok oldalára billenteni a mérleget. Minden fordulóra más kerettel megyünk, hiszen edzéslátogatottság alapján döntök, így a kezdők is lehetőséghez jutnak. Elégedett a két kis kapusommal lehetek (Kozma Lili, Maczkó Liza), akik egyre több tudatos védést mutatnak be. Nem tartom gondnak, hogy most még levagyunk maradva, főleg, hogy most egy hosszabb pihenő jön, lehet dolgozni. Célunk még mindig az, hogy egyre több lánnyal szeretessük meg a kézilabdát, és ahogy ez megtörtént, onnantól ők döntik el, mennyi energiát fektetnek bele egy-egy edzésbe…A csapat létszáma minden hónapban gyarapszik, remélem ez 2018-ban is így lesz! Legközelebb január elején méretettjük meg magunkat egy tornán, ahol olyan csapatokkal játszhatunk, akikkel a bajnokságban nem, így már nagyon várjuk. A csapat nevében kívánunk minden GVM-Europe Vác szurkolónak kellemes ünnepeket és köszönjük a klub vezetőinek, edzőinek és a szülőknek, hogy segítettek minket a 2017-es évben! 

Related posts