Gyermekbajnokság hírei 

Beszámoló az U13-as fordulókról

U13/1. osztály: alsóházi rájátszás 1. fordulójában Kisvárdára utaztunk. A kora reggeli indulás ellenére, bizakodással vártuk a mérkőzéseket.

 
12:00 Kecskemét – GVM Europe-Vác 24 – 16 (10 – 6)
Csapat: Sztranyan Cs., Ottó K. (1), Szántai H. (5), Ormándi L. (2), Konecsni R., Gombos P. (1), Németh M. (5), Sztruhár Z. (2),Kraft D., Fehér D., Burik A., Bakter F.,

 
Turza Bernadett: A fizikai erőviszonyok az alsóházi rájátszásban továbbra sem változtak. Mi vagyunk a gyenge kis nádszálak, szemben az óriásokkal. Ennek ellenére az első mérkőzésen jól kezdtünk, hiszen az első félidőben sokáig döntetlen volt az állás. A 18. percben ellenfelünk mindössze 1 góllal vezetett. Ekkor azonban kijönni látszott a komoly fizikális különbség. Gyors egymás után kaptuk a gólokat, így félidőben már 4 gólos volt a Kecskemét előnye. A második félidő 8. percéig még tartottuk magunkat, ekkor mindössze négy gól volt a különbség. Ahogy fáradtunk, úgy lettünk egyre pontatlanabbak támadásban,rengeteg technikai hiba és bátortalan játék eredményeként így a mérkőzés végére kialakult a 8 gólos különbség.

 

 
14:00 Hódmezővásárhely – GVM Europe-Vác 27 – 14 (16-7)
Csapat: Sztranyan Cs., Ottó K. (1), Szántai H. (6), Ormándi L. (2), Konecsni R., Gombos P., Németh M. (4), Sztruhár Z., Kraft D. (1), Fehér D., Burik A., Bakter F.,

 
Turza Bernadett: Sajnos nagyon rosszul kezdtünk. 4 perc alatt már 5 -0 volt az ellenfél javára. Bátortalan támadásaink rendre elhaltak, melyekből a gyors Hódmezővásárhelyiek könnyű gólokat szereztek. A hidegzuhanyt követően összeszedtük magunkat és a 13 percben 10-7-re megközelítettük riválisunkat. A felzárkózás minden erőnket felemésztette, így félidőre 16 -7 állással mentünk szünetre. A kialakult különbséget tartani tudtuk a második játékrészben 6 percig, aztán egy újabb rövidzárlatnak köszönhetően 12 gólosra növelte előnyét a Hódmezővásárhely. Sajnos a félidőnkénti 5-5 perc rövidzárlatnak köszönhető különbséget nem tudtuk visszahozni, így alakult ki a viszonylag nagyarányú vereség.

 


U13/3. osztály 2017. november 18. Göd

 
11:00 GVM Europe-Vác – DKAIII. 23 – 2 (9-1)
Csapat: Majer Zs., Brjeska N., Czerovszki D. (6), Hajas H. (2), Perlusz E.(3), Vasas V.(1), Lőrinczi Luca (1), Bóka N., Saáry G.(2), Lőrik L., Kozma L. (4), Kaszás Sz., Bartha B.(4), Antalics K.,

 
Turza Bernadett: Ezen a mérkőzésen mindenki egyenlő mennyiségben kapott játéklehetőséget. Igyekeztünk szervezett támadásokat vezetni, gyakorolni azokat a mozgásokat-melyeket edzéseken hétről hétre ismétlünk. Jó teljesítményeket láthattunk, és végre bátor, kaput támadó mozgásokat is belevittünk támadásainkba.

 

 

14:00 Gödi SE – GVM Europe-Vác 30 – 15 (18-9)
Csapat: Majer Zs., Brjeska N., Czerovszki D., Hajas H. (3), Perlusz E.(1), Vasas V., Lőrinczi Luca, Bóka N., Saáry G.(2), Lőrik L.(6), Kozma L., Kaszás Sz.(3), Bartha B., Antalics K.,

 
Turza Bernadett: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést. Az első perctől kezdve tigrisként védtük a kapunkat, így a meglepett ellenfelünknek közel 10 perc kellett, míg feldolgozta, mi is a pályán vagyunk, és nem tudnak csak úgy simán átgázolni rajtunk, mint azt tették szeptemberben (1 – 25 lett az eredmény a Göd javára). Tekintve, hogy az U13/3 osztályban is kötelező szabályok vannak, (sorcsere 10 perc után, nyitott védekezés…..stb), sajnos még nem minden játékos tudja megvalósítani, így ha csak 15 percig is, de méltó ellenfelei voltunk a magasságban és erőben fölöttünk álló Göd SE csapatának.
Mindkét csapattal egy hosszabb pihenőre mehetünk most, legközelebb januárban és február elején megyünk majd Dunaújvárosba tornákra, addig jön a megérdemelt pihenés.

 

Kívánunk az U13/1 osztály és U13/3. osztály játékosai nevében a GVM Europe-Vác NAGY CSALÁDJÁNAK, játékosoknak, szülőknek, vezetőknek, szurkolóknak és persze támogatóinknak ÁLDOTT, BÉKÉS, SZÉP ÜNNEPET!

Related posts