Utánpótlás hírei 

Ifi hírek

Ifjúsági I.osztály Kelet
GVM Europe-Vác – Hajdúnánás 38-21 (17-9)
Kiállítások: 2-2 perc
Büntetők: 5/4 illetve 7/6

 

Vác: BUKOVSZKY – BAGI 7(2/2), BISZÁK 3, SZIRÁKI 5(1/0), Fabó, HELEMBAI 6, Benkő 2. Csere: Fajth – Molnár 4, KRAFT 4, TARJÁN 3, Szász, Pint 4.

 

Ottó Katalin: Ősszel, Hajdúnánáson csak kínkeservesen tudtunk győzni. Ma viszont nagyon koncentráltan kezdtünk. Tudtuk, hogy azon múlik a sikerünk, mennyire egységes a védekezésünk, illetve mennyire tudjuk minimalizálni a technikai hibák számát. Az első negyed órában nem is hibáztunk (16.perc:11-3). Ekkor volt először érezhető a komoly koncentrálásból fakadó fáradás. Szerencsére, a szükséges cserék során sem esett a játékunk színvonala. A második játékrészben fokozatosan növeltük az előnyünket, a meccs végére állítva be a legnagyobb különbséget. Bár 7 ziccert elhibáztunk, most ez is belefért. A csapatból több játékos is dícséretet érdemel mai teljesítményéért, leginkább azok, akik a védekezésünk bástyái voltak, illetve azok, akik nem hibáztak ziccereket. Nagyarányú győzelmünkhöz kellett kapusunk, Bukovszky Anna 46%-os teljesítménye is (az átlövések több, mint 70%-át védte!).

 

 

 

Ifjúsági III.osztály Dél
Inárcs-Örkény – GVM Europe-Vác II 22-30 (12-16)

Kiállítások: 8 illetve 2 perc
Büntetők: 7/7 illetve 4/4

 

Vác: Pozsgai B – Pozsgai I 2, SÁRKÖVI 8, FÉZLER 6, Bojtay D 3, SOÓS 7(4/4), ELEK 3. Csere: Bátyi – Kassai 1, Juhász, Orgoványi.

 

 

Ottó Katalin: 10 percig haladt fej-fej mellett a két csapat. Ekkor sikerült először kicsit ellépnünk. (13.perc: 4-8). A 4-6 gólos vezetésünk a második játékrész közepéig tartott (43.perc: 16-20), amikor egy 7-1-es szakasz után megnyugtatóvá vált az előnyünk (50.perc: 17-27). Ezután a fiatalok is lehetőséget kaptak, és – kissé felforgatott összeállításban – már csak a győzelem megtartása volt a célunk. A belső három poszton Soós Anna, Sárkövi Stefi és Fézler Fanni jól szervezték a támadásokat és felváltva lőtték a gólokat. A védekezésünk masszív volt, amiért a teljes kezdősor dícséretet érdemel.

 

 

Related posts