Gyermekbajnokság hírei 

Szoros meccseket játszottak az U13/1. osztályban szereplő lányok

source enter site U13/1.osztály, 2018.02.25, Gyömrő

http://www.mentzer-consult.de/?afinoes=kostenloses-demokonto-f%C3%BCr-bin%C3%A4re-optionen&c92=55  

source site strategie testate opzioni binarie Orosházi NKC — GVM EUROPE-Vác 19-18 (10-6)

 

http://www.romagnamotorsport.it/?binarnewe=opzioni-demo-senza-versamento&afa=76 Vác: Sztranyan Csenge, Kozma Kami kapusok — Ottó Kata 4 gól, Nèmeth Maja 3, Ormándi Lili 3, Balogh Gerda 2, Szántai Hédi 2, Bakter Fanni 1, Burik Szandi 1, Fehér Dóri 1, Gombos Panna 1, Nagy Luca, Sztruhár Zita.

investire opzioni binarie breve termine GVM EUROPE-Vác — Hódmezővásárhelyi LKC 22-31 (7-16) 

 

الخيارات الثنائية الØ�د الأدنى للإيداع 1 $ Vác: Sztranyan Csenge, Kozma Kami kapusok — Ormándi Lili 5 gól, Sztruhár Zita 4, Szántai Hédi 4, Ottó Kata 3, Balogh Gerda 2, Fehér Dóri 2, Gombos Panna 2, Bakter Fanni, Burik Szandi, Németh Maja, Nagy Luca.

 

 

click http://www.frauenverbaende.de/?dedei=bin%C3%A4re-optionen-tools&17a=4e Németh Lilla: Jó érzésekkel térhettünk haza február utolsó vasárnapján. Sajnos nyerni nem sikerült, de az első mérkőzésünkön már csak egy hajszálnyira voltunk a győzelemtől. A meccsek előtt a taktikai feladatok mellett azt kértem a lányoktól, hogy bármilyen számok is állnak majd a kijelzőn, élvezzék, hogy itt lehetnek, hogy játszhatnak, örüljenek, ha gólt dobunk, vagy ha kivedekezzük az ellenfél támadását. Rengeteg ügyes megoldást láttam, ami biztató az előttünk álló időszakra. Mindkét meccsen a második félidőben partiban voltunk, az elsőn meg is nyertük azt 9-12-re, a másodikon egy döntetlent hoztunk össze. Gratulálok a lányoknak! 

 

 

Related posts