Gyermekbajnokság hírei 

Szoros meccseket játszottak az U13/1. osztályban szereplő lányok

http://web-impressions.net/fister/1734 source U13/1.osztály, 2018.02.25, Gyömrő

un hombre solo una mujer asi tomados de uno en uno  

http://calonline.com/?q=viagra-without-a-doctor-prescription-from-canada Orosházi NKC — GVM EUROPE-Vác 19-18 (10-6)

 

go site Vác: Sztranyan Csenge, Kozma Kami kapusok — Ottó Kata 4 gól, Nèmeth Maja 3, Ormándi Lili 3, Balogh Gerda 2, Szántai Hédi 2, Bakter Fanni 1, Burik Szandi 1, Fehér Dóri 1, Gombos Panna 1, Nagy Luca, Sztruhár Zita.

see GVM EUROPE-Vác — Hódmezővásárhelyi LKC 22-31 (7-16) 

 

http://www.techhelpnumbers.com/font/2662 Vác: Sztranyan Csenge, Kozma Kami kapusok — Ormándi Lili 5 gól, Sztruhár Zita 4, Szántai Hédi 4, Ottó Kata 3, Balogh Gerda 2, Fehér Dóri 2, Gombos Panna 2, Bakter Fanni, Burik Szandi, Németh Maja, Nagy Luca.

 

 

http://nurdanbesen.com/?bioy=site-de-rencontre-europeens&97d=51 esempio pratico di opzione binaria Németh Lilla: Jó érzésekkel térhettünk haza február utolsó vasárnapján. Sajnos nyerni nem sikerült, de az első mérkőzésünkön már csak egy hajszálnyira voltunk a győzelemtől. A meccsek előtt a taktikai feladatok mellett azt kértem a lányoktól, hogy bármilyen számok is állnak majd a kijelzőn, élvezzék, hogy itt lehetnek, hogy játszhatnak, örüljenek, ha gólt dobunk, vagy ha kivedekezzük az ellenfél támadását. Rengeteg ügyes megoldást láttam, ami biztató az előttünk álló időszakra. Mindkét meccsen a második félidőben partiban voltunk, az elsőn meg is nyertük azt 9-12-re, a másodikon egy döntetlent hoztunk össze. Gratulálok a lányoknak! 

 

 

Related posts