Gyermekbajnokság hírei 

Szoros meccseket játszottak az U13/1. osztályban szereplő lányok

U13/1.osztály, 2018.02.25, Gyömrő

 

Orosházi NKC — GVM EUROPE-Vác 19-18 (10-6)

 

Vác: Sztranyan Csenge, Kozma Kami kapusok — Ottó Kata 4 gól, Nèmeth Maja 3, Ormándi Lili 3, Balogh Gerda 2, Szántai Hédi 2, Bakter Fanni 1, Burik Szandi 1, Fehér Dóri 1, Gombos Panna 1, Nagy Luca, Sztruhár Zita.

GVM EUROPE-Vác — Hódmezővásárhelyi LKC 22-31 (7-16) 

 

Vác: Sztranyan Csenge, Kozma Kami kapusok — Ormándi Lili 5 gól, Sztruhár Zita 4, Szántai Hédi 4, Ottó Kata 3, Balogh Gerda 2, Fehér Dóri 2, Gombos Panna 2, Bakter Fanni, Burik Szandi, Németh Maja, Nagy Luca.

 

 

Németh Lilla: Jó érzésekkel térhettünk haza február utolsó vasárnapján. Sajnos nyerni nem sikerült, de az első mérkőzésünkön már csak egy hajszálnyira voltunk a győzelemtől. A meccsek előtt a taktikai feladatok mellett azt kértem a lányoktól, hogy bármilyen számok is állnak majd a kijelzőn, élvezzék, hogy itt lehetnek, hogy játszhatnak, örüljenek, ha gólt dobunk, vagy ha kivedekezzük az ellenfél támadását. Rengeteg ügyes megoldást láttam, ami biztató az előttünk álló időszakra. Mindkét meccsen a második félidőben partiban voltunk, az elsőn meg is nyertük azt 9-12-re, a másodikon egy döntetlent hoztunk össze. Gratulálok a lányoknak! 

 

 

Related posts