Kisiskolás bajnokság hírei 

U10 csapatunk jól szerepelt ez erős csoportban

Kacsóné Ottó Ágnes: Az őszi fordulók után egy újabb csoportba kerültünk át U10 csapatunkkal. Az eddigi mérkőzéseken jól teljesítő csapatokat egy kiemelt csoportba rakták össze, így a tavaszi fordulókban igazán hasznos mérkőzéseket játszunk.


Aranyszarvas SE — GVM Europe-Vác 16 – 10 (8-5)
Sajnos nagyon álmosan kezdtünk. Az első félidő első felében nem ismertem a csapatunkra. A megtanult, egyszerű támadási figuráinkat nem tudtuk végigcsinálni, és a védekezésünk sem volt a megszokott erősségű. A 7. percre az ellenfél 5:1-es előnyre tett szert. Ezzel meg is pecsételődött a sorsunk. Utána próbáltunk erőre kapni, sokszor nagyon szép pillanataink voltak, de összességében az ellenfelünk mindenben jobb volt ezen a napon.

Csapatunk tagjai: (zárójelben az elért gólokkal):
Brjeska Bernadett (1gól), Buczkó Viktória (kapus), Czikk Nóra (2gól), Jelovác Sára, Kacsó Noémi (3gól), Kiss Fruzsina (2gól), Krajnyik Lilien, Mihajlik Hanga, Nagy Vivien (kapus), Perjési Csenge, Sinkó Bettina (2gól)

 

 

GVM Europe-Vác — Érd 22 – 18 (11-10)

 
Az első mérkőzésen mutatott álmos, lassú játékunkat egy alapos bemelegítéssel próbáltuk felrázni. Kicsivel jobban is sikerült a kezdésünk. Az első félidőben fej-fej mellett haladtunk ellenfelünkkel. Támadásban pontosan, gyorsan játszottunk. Nagyon jól harcoltunk. Sajnos a kapusaink ezen a mérkőzésen nem tudtak sokat hozzátenni a győzelemhez, mert hiába küzdöttünk támadásban, szinte minden, a kapunkra tartó labdából gólt ért el az ellenfelünk. Védekezésünk viszont keményebb volt. Megszületett csapatunk első kétperces kiállítása, amivel ismét megtapasztaltak a lányok egy új dolgot a kézilabdából: emberhátrányban játszottunk. A második félidőben már folyamatosan növeltük az előnyünket, így a végén kicsit nyugodtabban játszhattunk.

 
Csapatunk tagjai: (zárójelben az elért gólokkal):
Brjeska Bernadett, Buczkó Viktória (kapus), Czikk Nóra, Jelovác Sára (1gól), Kacsó Noémi (10gól), Kiss Fruzsina (8gól), Krajnyik Lilien, Mihajlik Hanga, Nagy Vivien (kapus, mezőnyjátékos: 1gól), Perjési Csenge, Sinkó Bettina (2gól)

Related posts