Felnőtt csapat hírei 

Szurkolói busz Érdre

Egyesületünk szurkolói buszt indít a 2018.május 4.-én (pénteken) 18:00-tól Érden megrendezésre kerülő Érd -GVM Europe-Vác NB I.-es felnőtt női kézilabda mérkőzésre!
A busz költségeit egyesületünk állja, szurkolóinknak a mérkőzésre szóló belépőjegy árát kell kifizetni. A buszt minimum 30 fő jelentkezése esetén tudjuk elindítani!

Kérjük, aki korábban még szombati időpontra küldte el a jelentkezését, jelentkezzen újra, mert a régi jelentkezéseket a megváltozott időpont miatt töröltük!

A busz 15:30-kor indul a Váci Sportcsarnoktól (Vác, Bán Márton utca 3.)

Jegyinformáció:

A mérkőzésre vonatkozó belépőjegyeket 2018. április 25-én reggel 8.00 órától lehet megvásárolni személyesen az ÉRD Aréna (2030 Érd, Velencei út 39-41.) pénztárában 8.00 és 20.00. óra között minden nap, illetve on-line a www.erdarena.hu website-on. Amennyiben az elővételi időszak alatt nem fogynak el a belépőjegyek, akkor a mérkőzés napján is biztosítjuk a vásárlás lehetőségét 8.00 órától a mérkőzés szünetéig. Felhívjuk figyelmüket, hogy a vendég csapat szurkolói részére a D4 és D8-as szektorok kerültek kijelölésre.

Belépőjegyek ára:
Felnőtt belépőjegy: 1.500.- Ft
Diák / Nyugdíjas: 800.- Ft (A kedvezmény igazolását, kollégáink a belépés során ellenőrzik. pl.: Diák igazolvány, stb.)

Vendég szurkolók beléptetése a Főbejáraton keresztül történik. Beléptetés során, a belépőjegy ellenőrzését követően a biztonsági személyzet tagjai, csomag és ruházat átvizsgálást tarthatnak.

Jelentkezés:
A GVM Europe-Vác – Győr mérkőzés előtt a jegypénztárban, vagy
Ifj. Németh András technikai vezetőnél
nemeth.andras@vacinkse.hu e-mail címen, vagy a 30/578 4847-es telefonszámon

Jelentkezési határidő: május 2. szerda 18:00

Hajrá Vác!!

Related posts