Felnőtt csapat hírei 

Következik: Érd – GVM Europe-Vác

fincar online no prescriptions required from the US

enter http://medeniyetvakfiadana.com/?baewr=robot-segnali-forex-opzioni-binarie-gratuiti&ca9=fe K&H Női kézilabda liga, 24.forduló
come investire opzioni 2018.május 4. (péntek) 18:00
mujer soltera busca 1 online Érd – GVM Europe-Vác
watch Helyszín: Érd Aréna (Érd Velencei út 39-41)

http://mohsen.ir/?danilov=تداول-الخيارات-الثنائية-إشارات http://orpheum-nuernberg.de/?bioede=luxuslifestylenews-com-l-binary24&adf=f6 Szurkolói busz információ!

see Jegyinformáció:

get link A mérkőzésre vonatkozó belépőjegyeket 2018. április 25-én reggel 8.00 órától lehet megvásárolni személyesen az ÉRD Aréna (2030 Érd, Velencei út 39-41.) pénztárában 8.00 és 20.00. óra között minden nap, illetve on-line a www.erdarena.hu website-on. Amennyiben az elővételi időszak alatt nem fogynak el a belépőjegyek, akkor a mérkőzés napján is biztosítjuk a vásárlás lehetőségét 8.00 órától a mérkőzés szünetéig. Felhívjuk figyelmüket, hogy a vendég csapat szurkolói részére a D4 és D8-as szektorok kerültek kijelölésre.

Belépőjegyek ára:
Felnőtt belépőjegy: 1.500.- Ft
Diák / Nyugdíjas: 800.- Ft (A kedvezmény igazolását, kollégáink a belépés során ellenőrzik. pl.: Diák igazolvány, stb.)

Vendég szurkolók beléptetése a Főbejáraton keresztül történik. Beléptetés során, a belépőjegy ellenőrzését követően a biztonsági személyzet tagjai, csomag és ruházat átvizsgálást tarthatnak.

Related posts