Felnőtt csapat hírei 

Újabb fiatal játékosok a GVM Europe-Vác csapatában

A következő években GVM Europe-Vác csapatának célja, hogy tovább folytassa az idei szezonban bevált utat, és továbbra is kiemelt feladatunk lesz a fiatal utánpótlás korú játékosok képzése, menedzselése. Ezeket a célokat szem előtt tartva, újabb két tehetséges fiatal kézilabdázóval kötött egyesületünk hosszú távú megállapodást!

Bukovszky Anna

Bukovszky Anna neve már ismerős lehet a váci szurkolóknak, hiszen már többször szerepelt a GVM Europe-Vác felnőtt csapatának keretében, annak ellenére, hogy kapusunk még nem ünnepelte a 16. születésnapját. Anna Balassagyarmaton ismerkedett meg a kézilabdázással, Szabó Krisztina volt NB I.-es kapus segítségével, azonban a Váci Női Kézilabda Sportegyesület teljesen saját nevelésű játékosának számít, ugyanis az első igazolását egyesületünk váltotta ki!
Fiatal kapusunk az I. osztályú ifjúsági bajnokság mellett (ahol 3 évvel idősebbek között szerepelt), kettős játékengedéllyel pályára lépett az NB I/B élmezőnyében szereplő Göd együttesében is, ahol fiatal kora ellenére, többször rendkívül meggyőző teljesítménnyel járult hozzá a gödi győzelmekhez! Nagy örömünkre szolgál, hogy Anna sokáig erősíti még csapatainkat, ugyanis a GVM Europe-Vác öt éves szerződést kötött Bukovszky Annával!

Káldy Lili

Negyedik nyári szerzeményünk, a 16 esztendős Káldy Lili nyáron csatlakozik a GVM Europe-Vác kötelékéhez! Lili támadásban mindkét oldalon bevethető átlövőként, védekezésben pedig hármas védő pozícióban kaphat szerepet, ahol már idén is bizonyított, hiszen fiatal kora ellenére megállta a helyét az NB I/B keleti csoportjának 3. helyén álló Szent István csapatánál!
Lili a Szent István egyesületében eltöltött szezon előtt, a Ferencváros utánpótlásában nevelkedett! Nagy örömünkre szolgál, hogy Lili sokáig erősítheti csapatainkat, ugyanis a GVM Europe-Vác négy éves szerződést kötött Káldy Lilivel!

Mindkét fiatal játékosunk, a következő szezonban, a GVM Europe-Vác NB I.-es felnőtt gárdája mellett, szerepelni fog az Ifjúsági I. osztályban szereplő csapatunkban, valamint kettős engedéllyel a Gödi SE színeiben is!

Related posts