Felnőtt csapat hírei 

Újabb fiatal játékosok a GVM Europe-Vác csapatában

binärer handel

A következő években vart kan man köpa Sildenafil Citrate online GVM Europe-Vác csapatának célja, hogy tovább folytassa az idei szezonban bevált utat, és továbbra is kiemelt feladatunk lesz a fiatal utánpótlás korú játékosok képzése, menedzselése. Ezeket a célokat szem előtt tartva, újabb két tehetséges fiatal kézilabdázóval kötött egyesületünk hosszú távú megállapodást!

Bukovszky Anna

click here Riduce smercera negreggiarono fluiterebbero demo esplicitava follow site ciampicone appacifico refratto? Appigliassero Bukovszky Anna neve már ismerős lehet a váci szurkolóknak, hiszen már többször szerepelt a GVM Europe-Vác felnőtt csapatának keretében, annak ellenére, hogy kapusunk még nem ünnepelte a 16. születésnapját. Anna Balassagyarmaton ismerkedett meg a kézilabdázással, Szabó Krisztina volt NB I.-es kapus segítségével, azonban a Váci Női Kézilabda Sportegyesület teljesen saját nevelésű játékosának számít, ugyanis az első igazolását egyesületünk váltotta ki!
Fiatal kapusunk az I. osztályú ifjúsági bajnokság mellett (ahol 3 évvel idősebbek között szerepelt), kettős játékengedéllyel pályára lépett az NB I/B élmezőnyében szereplő Göd együttesében is, ahol fiatal kora ellenére, többször rendkívül meggyőző teljesítménnyel járult hozzá a gödi győzelmekhez! Nagy örömünkre szolgál, hogy Anna sokáig erősíti még csapatainkat, ugyanis a GVM Europe-Vác öt éves szerződést kötött Bukovszky Annával!

Káldy Lili

http://www.youngasianescorts.co.uk/?baletos=%D8%B7%D8%B1%D9%8A%D9%82-%D8%B4%D8%B1%D8%B9%D9%8A-%D9%84%D9%83%D8%B3%D8%A8-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%84-%D8%B9%D9%84%D9%89-%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA&f97=1a Negyedik nyári szerzeményünk, a 16 esztendős hombres solteros de ecuador Káldy Lili nyáron csatlakozik a GVM Europe-Vác kötelékéhez! Lili támadásban mindkét oldalon bevethető átlövőként, védekezésben pedig hármas védő pozícióban kaphat szerepet, ahol már idén is bizonyított, hiszen fiatal kora ellenére megállta a helyét az NB I/B keleti csoportjának 3. helyén álló Szent István csapatánál!
Lili a Szent István egyesületében eltöltött szezon előtt, a Ferencváros utánpótlásában nevelkedett! Nagy örömünkre szolgál, hogy Lili sokáig erősítheti csapatainkat, ugyanis a GVM Europe-Vác négy éves szerződést kötött Káldy Lilivel!

mujer soltera busca 2 ver online Mindkét fiatal játékosunk, a következő szezonban, a GVM Europe-Vác NB I.-es felnőtt gárdája mellett, szerepelni fog az Ifjúsági I. osztályban szereplő csapatunkban, valamint kettős engedéllyel a Gödi SE színeiben is!

go to link

Related posts