Felnőtt csapat hírei 

FTC – GVM Europe-Vác beharangozó

http://coleface.com.au/point-of-sale-coleface-and-uniden-getting-a-closer-customer-experience-with-acrylic-and-acetate-displays/

follow site click here K&H Női kézilabda liga, 26.forduló
go to link 2018.május 23. (szerda) 18:00
bid e ask opzioni binarie FTC – GVM Europe-Vác
click Helyszín: get link Elek Gyula Aréna (Budapest Kőbányai út 47/B)

http://nottsbushido.co.uk/hotstore/Hotsale-20150822-204250.html A GVM Europe-Vác csapata a 2017-2018-as szezon utolsó bajnoki mérkőzésére készül, amelyre idegenben, a bajnoki címért még versenyben álló  Ferencváros ellen kerül sor. Csapatunk felkészülését több sérülés is akadályozza, Szilágyi Zoltán nem számíthat a szerdai mérkőzésen Helembai Fanny és Karoline De Souza játékára sem.
Helembai Fanny a keddi nap folyamán sürgősségi epeműtéten esik át, miután a hétvégén már sokadszor lett rosszul, és az orvosi vélemény szerint, haladéktalanul műteni kell Fannyt!
Karoline De Souza pedig achilles-ín sérülést szenvedett a DKKA elleni bajnoki mérkőzésen, szintén orvosi utasításra pihentető védőgipszet kapott, így Ő sem léphet pályára szerdán!

site rencontre jeune 20 ans Jegyinformáció:
A mérkőzésre vonatkozó vendég belépőjegyeket a helyszínen személyesen lehet megvásárolni , az Elek Gyula Aréna, Oázis kertészet felőli bejáratánál.
Szurkolóink részére 40 db jegyet biztosítanak!
Pénztárnyitás: 16:30

enter Belépőjegyek ára:
Belépőjegy: 2.000.- Ft

Related posts