Felnőtt csapat hírei 

FTC – GVM Europe-Vác beharangozó

go to link

http://www.lahdentaiteilijaseura.fi/?siftifkar=bin%C3%A4ra-optioner-diagram&fe2=7a here K&H Női kézilabda liga, 26.forduló
http://a4lions.ca/?iyted=usare-i-volumi-nelle-opzioni-binarie&19d=1b 2018.május 23. (szerda) 18:00
go site FTC – GVM Europe-Vác
http://www.judithschlosser.ch/?ityrew=azioni-binarie-auto&8e0=3b Helyszín: enter site Elek Gyula Aréna (Budapest Kőbányai út 47/B)

go A GVM Europe-Vác csapata a 2017-2018-as szezon utolsó bajnoki mérkőzésére készül, amelyre idegenben, a bajnoki címért még versenyben álló  Ferencváros ellen kerül sor. Csapatunk felkészülését több sérülés is akadályozza, Szilágyi Zoltán nem számíthat a szerdai mérkőzésen Helembai Fanny és Karoline De Souza játékára sem.
Helembai Fanny a keddi nap folyamán sürgősségi epeműtéten esik át, miután a hétvégén már sokadszor lett rosszul, és az orvosi vélemény szerint, haladéktalanul műteni kell Fannyt!
Karoline De Souza pedig achilles-ín sérülést szenvedett a DKKA elleni bajnoki mérkőzésen, szintén orvosi utasításra pihentető védőgipszet kapott, így Ő sem léphet pályára szerdán!

trader 365 Jegyinformáció:
A mérkőzésre vonatkozó vendég belépőjegyeket a helyszínen személyesen lehet megvásárolni , az Elek Gyula Aréna, Oázis kertészet felőli bejáratánál.
Szurkolóink részére 40 db jegyet biztosítanak!
Pénztárnyitás: 16:30

Belépőjegyek ára:
Belépőjegy: 2.000.- Ft

Related posts