Felnőtt csapat hírei 

Kialakult a nyári felkészülési programunk

A GVM Europe-Vác felnőtt csapata, az utolsó bajnoki mérkőzés után két nappal befejezte az edzéseket, ezzel lezárta a 2017-2018-as szezont! Csapatunk tagjai éppen jól megérdemelt pihenőidejüket töltik, ugyanis a következő szezonra történő közvetlen felkészülés július 9.-én veszi kezdetét! A lányoknak azért a szünetben is dolgozni kell, Szilágyi Zoltán vezetőedző által összeállított edzésprogramit kell végrehajtaniuk, amelyet a szakmai stáb Polar rendszeren keresztül ellenőriz!
A felkészülésbe később kapcsolódik majd be, a junior válogatott tagjaként a hazai rendezésű Világbajnokságra készülő Kácsor Gréta, Suba Sára és Szabó Kitti, valamint a Lengyelországban augusztusban megrendezésre kerülő ifjúsági világversenyen részt vevő Kuczora Csenge.

A csapat nyári felkészülési programja már teljesen kialakult, egy erdélyi edzőtábor valamint 5 edzőmérkőzés és 2 felkészülési kupa szerepel az együttes programjában, amelyekről részletesen az alábbiakban olvashatnak:

2018.július 21. (szombat) 15:00 GVM Europe-Vác – Alba Fehérvár KC edzőmérkőzés
2018.július 26. (csütörtök) 16:00 GVM Europe-Vác – Siófok edzőmérkőzés
2018.augusztus 2-9 Edzőtábor Székelyudvarhely ( 2 edzőmérkőzés) 
2018.augusztus 10-11. (péntek,szombat) Debrecen, DVSC Kupa 
2018.augusztus 17-18. (péntek,szombat) Dunaújváros, Kohász Kupa 
2018.augusztus 23. csütörtök délután edzőmérkőzés (később kijelölendő helyszínen)

A következő szezonnal kapcsolatos hír, hogy a GVM Europe-Vác elfogadta a Magyar Kézilabda Szövetség felkérését, így az előző szezonhoz hasonlóan kérelmet nyújtottunk be az Európai Kézilabda Szövetség felé, hogy csapatunk ismét indulni tudjon az EHF Kupa küzdelmeiben!

Related posts