Felnőtt csapat hírei 

Kialakult a nyári felkészülési programunk

http://salpasafarit.fi/?kalimo=en-iyi-forex-kurumlar%C4%B1&699=b2

is dating too long bad A GVM Europe-Vác felnőtt csapata, az utolsó bajnoki mérkőzés után két nappal befejezte az edzéseket, ezzel lezárta a 2017-2018-as szezont! Csapatunk tagjai éppen jól megérdemelt pihenőidejüket töltik, ugyanis a következő szezonra történő közvetlen felkészülés július 9.-én veszi kezdetét! A lányoknak azért a szünetben is dolgozni kell, Szilágyi Zoltán vezetőedző által összeállított edzésprogramit kell végrehajtaniuk, amelyet a szakmai stáb Polar rendszeren keresztül ellenőriz!
A felkészülésbe később kapcsolódik majd be, a junior válogatott tagjaként a hazai rendezésű Világbajnokságra készülő Kácsor Gréta, Suba Sára és Szabó Kitti, valamint a Lengyelországban augusztusban megrendezésre kerülő ifjúsági világversenyen részt vevő Kuczora Csenge.

go site A csapat nyári felkészülési programja már teljesen kialakult, egy erdélyi edzőtábor valamint 5 edzőmérkőzés és 2 felkészülési kupa szerepel az együttes programjában, amelyekről részletesen az alábbiakban olvashatnak:

go 2018.július 21. (szombat) 15:00 GVM Europe-Vác – Alba Fehérvár KC edzőmérkőzés
2018.július 26. (csütörtök) 16:00 GVM Europe-Vác – Siófok edzőmérkőzés
2018.augusztus 2-9 Edzőtábor Székelyudvarhely ( 2 edzőmérkőzés) 
2018.augusztus 10-11. (péntek,szombat) Debrecen, DVSC Kupa 
2018.augusztus 17-18. (péntek,szombat) Dunaújváros, Kohász Kupa 
2018.augusztus 23. csütörtök délután edzőmérkőzés (később kijelölendő helyszínen)

http://secfloripa.org.br/esminer/22 A következő szezonnal kapcsolatos hír, hogy a GVM Europe-Vác elfogadta a Magyar Kézilabda Szövetség felkérését, így az előző szezonhoz hasonlóan kérelmet nyújtottunk be az Európai Kézilabda Szövetség felé, hogy csapatunk ismét indulni tudjon az EHF Kupa küzdelmeiben!

opzioni binarie versamento minimo

Related posts