Egyéb 

Változások a szakmai stábban

A GVM Europe-Vác felnőtt csapata már túl van a felkészülés első hetén, és gőzerővel készül a bajnoki szezonra.
Nyáron több változás is történt egyesületünk szakmai és technikai stábjában:
Az egyesület szakmai igazgatója Németh András, a felnőtt csapat vezetőedzője pedig továbbra is Szilágyi Zoltán lesz. A szakmai stábban kapusedző pozícióban lesz változás, a jövőben Szabó Krisztina a korábbi NB I-es hálóőr felel majd a kapusok felkészítéséért.
Csapatunk konditermi edzései az elmúlt évekhez hasonlóan a Myfitness konditermében kerülnek lebonyolításra, az itt elvégzett munkát Kiss Bálint vezetésével végzik a keret tagjai!
Változás lesz az egészségügyi stábban is, ugyanis a masszőri teendőket Ziman Bence látja majd el, Simon Zsuzsanna továbbra is fizioterapeutaként dolgozik majd a csapat mellett, az orvos pedig Dr. Bánhidi Péter lesz, csakúgy, mint az előző két szezonban.

A GVM Europe-Vác a 2018-2019-es szezonban 11 csapat indítását tervezi a különböző bajnokságokban, az utánpótlás csapatok edzői stábjában is történtek személyi változások:

Az ifjúsági csapatok edzője továbbra is Ottó Katalin lesz, itt a tervek szerint, az elmúlt szezonhoz hasonlóan, ismét két csapat indítását tervezzük.
Serdülő korosztályban a korábban a  Gödi SE NB I/B-s együttesében kézilabdázó, 26 éves Deézsi Réka veszi át a csapatok irányítását, Nyári József a csapat eddigi edzője pedig a Dunakanyar Kézilabda Akadémiánál folytatja edzőként és technikai vezetőként.
Az U14-es és az U13-es csapataink edzője a 23 esztendős Molnár Ádám lesz, a csapatot eddig irányító Németh Lilla szintén a Dunakanyar Kézilabda Akadémiához szerződik.
Az U12-es és az U11-es korosztályok edzője Kacsóné Ottó Ágnes lesz, a szivacs kézilabdás csapataink  pedig a Dunakanyar Kézilabda Akadémiától érkező Kata Roland valamint Volentics Krisztina irányítása mellett dolgoznak majd!

A technikai stábban a megnövekedett adminisztratív, szervezési és kommunikációs feladatok megfelelő ellátása érdekében Helembai Henriett irodavezetőként, valamint eddig az U13-as csapatot irányító Turza Bernadett sportmunkatársként csatlakozik az egyesület munkájába. A technikai vezető pedig továbbra Ifj. Németh András lesz!

Related posts