Utánpótlás hírei 

Ifjúsági csapatunk is munkában

A GVM Europe-Vác ifjúsági csapata elkezdte a felkészülést a 2018/2019-es szezonra. Idén ebbe a korosztályba a 2000-2001-2002-ben született lányok tartoznak, de játszhatnak 2003-asok és 2004-esek is. Ennél fiatalabbakat nem lehet nevezni.
A tavalyi keretből az 1999-esek kiöregedtek, egy lány Gödre igazolt, egy pedig a tanulmányai okán befejezte a versenyszerű sportolást. Serdülő csapatunkból nyolcan öregedtek be az ifik közé (plusz három kapus már tavaly is nálunk szerepelt).
A kiváló adottságokkal rendelkező – még serdülő korú – Márta Rebeka pedig a Gárdony-Pázmánd együttesétől érkezett az ifi keretbe.
Mivel a létszám túl nagy egy csapathoz, ezért idén is két csapatot nevezünk.
Egyik az Ifjúsági I.osztály Kelet csoportjában, másik pedig az Ifjúsági III.osztály Közép csoportjában fog szerepelni.

A felkészülési időszak második hetében ifjúsági csapatunk lejátszotta első edzőmeccsét hazai pályán a nyugati csoportban szereplő Érd ellen. Vác ifi – Érd ifi 30-20 (13-11)
Vác: Fajth Lili – Pálffy Anna 5, Biszák Aletta 6, Kraft Viktória 4, Juhász Evelin 1, Helembai Lilla 6, Szász Dóra. Csere: Pozsgai Berta, Horváth Nadin – Molnár Regina, Márta Rebeka 6, Kósa Vivien, Horváth-Vadon Zsófia, Gráf Szabina 1, Fézler Fanni, Csapó Sára 1.

Related posts