Gyermekbajnokság hírei 

Az U14-esek felkészüléséről

Molnár Ádám edző:

A 2005-ös és 2006-os születésű lányokkal is elkezdtük a felkészülést a 2018-19-es szezonra. Az u14-es bajnokságban az idősebbek fognak játszani kiegészűlve pár u13-játékossal, míg néhány u12-es(2007-es) sportoló a 2006-os lányoknak fog segíteni a bajnokság során. Három hete edzünk, most kezdjük a negyedik hetünket a szeptemberi iskolakezdés előtt. Az első foglalkozások az ismerkedés mellett egyből kemény munkával kezdődtek,de a kézilabda már az első edzéseken megjelent. Harmadik hetünk elején az Érd korosztályos csapatai érkeztek hozzánk edzőmeccsre, aminek a célja az volt, hogy megismerjem a játékosokat mérkőzés alapján is. Roppant fiatal játékosokról beszélünk, akiknek meg kell szokni az új edzőt, az új védekezési formákat, valamint a feléjük támasztott elvárásokat. Maga a mérkőzés hasznos volt, kiderült, hogy mit tudunk, hol tartunk.
Csütörtökön a csapatépítésen volt a hangsúly: a Gödi strandon jártunk, ahol egy jó hangulatú strandkézilabda edzés mellett a lányoknak lehetőségük volt strandolni, kicsit pihenni, jobban megismerni a társaikat. A napot végül a felnőtt csapat Ferencváros elleni edzőmérkőzésének megtekintésével zártuk.
Az év során a legfontosabb feladatunk , hogy minél többet megtudjunk a sportágról, megfelelő alapokat teremtsünk a későbbi évek munkájához. Célunk eléréséhez rengeteget kell dolgoznunk, sok türelem kell mindenki részéről, de jó úton járunk.
Összességében elégedettek lehetünk a felkészüléssel, mivel hetente 5-7 alkalommal tudunk szabvány méretű pályán edzeni,, a foglalkozásokon tapasztalható jó hangulat nem megy a munka rovására és megfelelő létszámmal tudunk dolgozni.

Related posts