Egyéb 

Lakatos Rita visszatér

A nyáron távozó Lakatos Rita, a mai naptól ismét GVM Europe-Vác csapatának a tagja! A 19 éves junior világbajnok játékos az elmúlt szezont kölcsönben töltötte Vácott, azonban nyáron úgy döntött, hogy Norvégiában folytatja pályafutását!
Most Rita ismét kölcsönbe igazolt csapatunkba, ugyanis 2021.június 30.-ig szóló kölcsönszerződést kötöttünk a Győri Audi ETO KC csapatával. Ezúton is szeretnénk megköszönni az egyesületnek valamint Bartha Csaba klubelnöknek a gyors és hatékony közreműködését!

Lakatos Rita: Nagyon szerettem itt játszani a tavalyi szezonban is és újra igazán motivált vagyok! Ebben szezonban is mindent meg fogok tenni, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsam, sok játéklehetőséget tudjak kapni. Szeretem Vácot és itt látom a jövőmet, tudom azt, hogy itt sokat tudok fejlődni!’

Kirsner Erika, klubelnök: ‘Nagyon boldog vagyok, hogy Rita visszajött hozzánk. A nyáron már elmondtam, én nem szerettem volna, hogy eligazoljon tőlünk. Úgy gondolom, hogy minden rosszban van valami jó, így Csenge sajnálatos sérülése lehetővé tette, hogy Rita visszaigazoljon hozzánk. Bízom benne, hogy ez a megállapodás hosszú távon gyümölcsöző lesz. Ezúton szeretném megköszönni a GVM Europe-nak, névadó szponzorunknak, hogy erőn felül is hozzájárult ahhoz, hogy ez a kontraktus létre jöjjön.’

Döme Gábor, ügyvezető-tulajdonos, GVM Europe Kft.: ‘Névadó szponzorként kötelességünknek éreztük, hogy a sérüléshullám következtében kialakult helyzetben, azonnal a csapat segítségére siessünk! Annak megfelelően erősítsük meg a keretünket, hogy idén is nemzetközi kupaindulást jelentő helyek valamelyikét elérjük. Nagyon boldog vagyok, hogy Lakatos Rita csapathoz való visszaigazolására sor került, köszönetet szeretnék mondani Kirsner Erika klubelnöknek azért, hogy ez ilyen gyorsan megvalósulhatott. Rita a magyar női kézilabdázás egyik legnagyobb tehetsége, nagyon büszkék vagyunk rá, hogy újra váci mezben láthatjuk majd a pályán! Biztos vagyok abban, hogy Lakatos Rita az egyik vezérként, a csapattal, a lányokkal harcol majd azért, hogy előkelő helyen végezzünk majd a magyar bajnokságban. Így elmondhatjuk, hogy a GVM Europe-Vác csapatának soraiban tudjuk immár a junior világbajnok magyar női kézilabda válogatott mind a két irányítóját!

Related posts