Felnőtt csapat hírei 

Mészáros Rea Vácon folytatja

A Váci NKSE csapata a Világbajnokság miatti pihenőben is teljes erővel készül a december 29.-én Békéscsabán folytatódó bajnoki küzdelmekre.
A Világbajnokságon szereplő Barbara Arenhart és Sanja Radosavljevic nélkül készülő csapatunk játékoskeretében több változás is történt a téli bajnoki szünet alatt.
Vácon folytatja pályafutását, saját nevelésű játékosunk Mészáros Rea, aki nyárig kölcsönben szerepel majd nálunk, de július 1.-től pedig 2 évre szóló szerződést kötött csapatunkkal. A 25 éves beállóként, védekezésben pedig hármas védőként bevethető játékos a Ferencváros együtteséből érkezik Vácra. Rea 2013-ban igazolt el a Vácról a Ferencvároshoz, ahol az elmúlt 6 évben bajnoki és kupagyőzelmet ünnepelhetett a zöld-fehérekkel, valamint több mint 50-szer szerepelt a felnőtt válogatottban is. Ezúton is köszönjük a Ferencváros pozitív hozzáállását, amely nélkül nem jöhetett volna létre a nyárig tartó kölcsönszerződés!
További változás a keretben, hogy a nyártól kölcsönben Vácot erősítő Hadfi Gréta kapus visszatér a Ferencvároshoz, helyére pedig a 19 esztendős Bálint Anna érkezik a Székelyudvarhelyről.
Bálint Anna átigazolása nem jöhetett volna létre Mester Zsolt és a Székelyudvarhelyi Női Kézilabda Klub segítsége nélkül, amelyet ezúton is szeretnénk megköszönni!

Related posts